Cautare

167 de rezultate pentru "indice" (3.14 secunde)
Inflatia anuala a urcat la 8,63% în martie, în crestere cu 0,66 puncte procentuale fata de luna trecuta, fiind cea mai ridicata valoare a acestui indice din ultimii doi ani.
Reprezentantii notarilor publici au avut o intalnire cu oficialii BNR, care vor sa creeze un indice al pietei imobiliare.
Este posibil ca societatea de distributie sa treaca pe factura un indice care sa arate o calitate superioara a gazului, dar in aragaz sa intre un gaz de calitate inferioara.
Rusia s-a mentinut in fruntea clasamentului, cu un indice de 66, fata de 64 in aprilie si 72 in ianuarie, insa sondajul a fost realizat inainte de izbucnirea conflictului din Georgia.
Rusia s-a mentinut in fruntea clasamentului, cu un indice de 66, fata de 64 in aprilie si 72 in ianuarie, insa sondajul a fost realizat inainte de izbucnirea conflictului din Georgia.
BET a scazut cu 3,32%, valoarea de închidere a acestuia fiind de 4.368,95 puncte indice, în timp ce BET-FI a câstigat 1,96%, valoarea lui de închidere fiind de 27.513,75.
BET a scazut cu 3,32%, valoarea de închidere a acestuia fiind de 4.368,95 puncte indice, în timp ce BET-FI a câstigat 1,96%, valoarea lui de închidere fiind de 27.513,75.
Aceeasi situatie a inregistrat-o Cipru, care are cel mai bun indice pentru veniturile pe camera din zona euro, in crestere 11,8% la 88 euro, in acest an.
Dobanda are in componenta un indice de risc si cu cat dobanda este mai mare, cu atat riscul va fi mai mare.
In iulie anul trecut, asa-numitul indice al senti­men­tului economic stabilit de Comisia Europeana pentru tara noastra atinsese valoarea maxima.
Desigur, riscurile din acest scenariu continua sa indice o perspectiva negativa", precizeaza banca austriaca. Economia Romaniei s-a contractat cu 1,2% in trimestrul al doilea fata de primele trei luni ale anului, dupa o scadere trimestriala de -4,6% in perioada ianuarie-martie, potrivit datelor INS.
Fondul Monetar International (FMI) va imbunatati prognoza pentru zona euro cu 0,5 puncte procentuale in 2009 si 2010, astfel incat sa indice o contractie de 4,3% anul acesta si, probabil, o crestere de 0,2% anul urmator, a declarat, seful diviziei pentru Europa al FMI, Marek Belka.
Liderul PSD a sustinut ca Romania este, in prezent, o tara "profund risipitoare" in ceea ce priveste consumul energetic, fiind totodata statul cu cel mai scazut indice energetic din punct de vedere al eficientei.
Aceasta presupune din partea solicitantilor o cerere care sa indice elementele lor bancare, o autorizatie referitoare la implementarea perioadei pentru productia ecologica si mai multe acte ce confirma titlul de proprietar al terenului agricol.
La polul opus se gasesc state precum Etiopia, cu un indice de 21,1, Arabia Saudita - 35 sau Angola - 39,5, acolo unde timpul necesar fondarii unei afaceri cu capital strain este de 263 de zile.
si este un indice de referinta independent recunoscut international ce reprezinta ratele de dobanzi pentru imprumuturile in EURO la care bancile participante in zona monetara UE isi acorda imprumuturi.
In privinta dobanzii, aceasta va fi compusa dintr-un indice de referinta EURIBOR/ROBOR/LIBOR, la o anumita perioada sau din rata dobanzii de referinta a BNR, in functie de valuta creditului, la care creditorul adauga o anumita marja, fixa pe toata perioada derularii contractului.
18 indice 1-9 din Legea nr. 247/2005 - Titlul VII, cu modificarile ulterioare", se arata in raspunsul ANRP.
Zvonurile au ajuns la mine pana aici si totul pare sa indice ca munca noastra de cercetare (cea a echipei franceze) a fost discreditata, ca prezenta noastra a fost atacata (traditia romaneasca spune ca patrimoniul trebuie sa ramana o chestiune a romanilor etc.).
Ei spun ca de la inceputul anului a scazut EURIBOR - un indice care sta la baza calculului dobanzii la creditele in euro - , si ca acesta aproape ar echilibra cresterea euro de acum.
google-analytics.com