Cautare

167 de rezultate pentru "indice" (3.79 secunde)
"Este vorba de o anumita coerenta in comunicarea publica a partidului si acest lucru evident ca este o decizie pe care o voi respecta", a spus acesta, fara sa indice insa ce i-a fost reprosat.
De exemplu, o analiza politica, economica sau filozofica care sa scoata la iveala ce guverneaza "cu adevarat" faptele de suprafata si care sa indice astfel ceea ce merita sa fie retinut.
Cerandu-li-se, celor care au indicat coruptia in corelatie cu Guvernul, sa si indice care sunt cei mai corupti ministri, subiectii l-au plasat pe primul loc pe Emil Boc (15%), pentru ca 13% dintre subiecti sa spuna simplu ca "toti" sunt corupti.
Statistica lui Boc este de fapt cel mai important indice al coruptiei actualei guvernari", a sustinut presedintele CN al PSD.
Printre aceste cazuri este mentionata, la litera g) indice 1, si "pierderea, prin demisie, a calitatii de membru al partidului politic sau al organizatiei minoritatii nationale pe a carei lista a fost ales".
PDL are sansa istorica sa indice un drum nou electoratului. Ca ne place sau nu, cred ca suntem obligati acum sa pornim pe acest drum", scrie Udrea pe blog.
• Propunere legislativa pentru modificarea articolul 296 indice 18 al legii nr.571, din 22 decembrie 2003, privind codul fiscal .Trimis la Camera pentru dezbatere ;
In avanpremiera alegerilor (eveniment care va avea loc in maximum o luna), Hrebenciuc evita sa indice un favorit: "Am incredere in ei, indiferent cine va fi ales".
Cu atat mai mult cu cat "afacerea Nana" si noul scandal legat de Bercea Mondialul par sa indice existenta altui grup de interese, care vrea sa ia locul Fratiei, sa profite de slabiciunea ei de moment.
In ansamblu, grupul companiilor iesite din top a inregistrat un indice de volum al cifrei de afaceri in 2003 fata de 2002, de 60,40%.
Listarea la Bursa de la Viena a unui indice al bursei romanesti, care va cuprinde cele mai bune 6-7 societati listate la Bursa de Valori Bucuresti, va atrage investitorii dornici de tranzactii cu risc redus, apreciaza analistii Iebatrust.
Potrivit ultimului indice lansat, un Big Mac costa 3,06 dolari in SUA, in timp ce media in zona euro pentru acelasi hamburger este de 3,58 dolari.
Desi in ultimele saptamini dobinzile la creditele de consum in valuta acordate de o serie de banci ce opereaza in Romania au crescut cu cel mult un punct procentual, aceasta evolutie ar putea sa indice o miscare ce ar putea lua o amploare mult mai mare in urmatoarele luni.
Cel putin asa arata Dow Jones Newswires, indice reprezentativ al pietei de capital americane. çn acest context, reprezentantii UE considera coruptia din tara noastra mult inferioara celei din Bulgaria.
In acest caz, Bucurestiul a inregistrat in 2003 un indice al saraciei de 41 de puncte, in scadere cu cinci puncte fata de 2002.
"Cresterile de preturi din aceasta toamna au determinat BNR sa indice o rata a inflatiei intre 8% si 8,3%, dar asta nu reprezinta o regindire a tintei de inflatie sau o noua tinta.
Printre mituri, se numara faptul ca aderarea la Uniune ar duce la o crestere rapida a veniturilor, ca dezechilibrele si-ar modifica tendintele, ca boomurile de consum ar fi optime, in cazul integrarii europene, ca explozia de credit se va corecta cu acest prilej, ca un nivel ridicat al deficitului de cont curent nu ar mai reprezenta o problema, odata cu integrarea, sau ca acest indice si-ar schimba structura.
Potrivit celui de-al 12-lea indice privind libertatea economica, Romania a realizat un progres important in 2005, fiind clasata pe locul doi in ceea ce priveste cea mai mare imbunatatire, dupa Pakistan.
Daca la inceputul lui 2005 inflatia prognozata era de 7%, treptat acest indice a fost revizuit de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR), sub presiunea preturilor administrate, ajungand la 7,5% plus sau minus 1%.
Luna ianuarie a consemnat un nivel record al inflatiei (1,03%), in timp ce februarie a reprezentat "o surpriza" pentru majoritatea analistilor economici cu un indice de crestere a preturilor de consum de numai 0,2 puncte procentuale.
google-analytics.com