Cautare

167 de rezultate pentru "indice" (3.42 secunde)
Fapta de a cumpara, influenta, este prevazuta de articolul 6 indice 1 din Legea 78/2000 privind faptele de coruptie.
Curtea Constitutionala trebuie sa stabilieasca daca acest text de lege incalca prevederile Constitutiei care stabileste ca moneda nationala este leul, in vreme ce in art. 13 alineat 1 indice 2 din Ordonanta de Urgenta 43/2002 prejudiciul este stabilit in euro.
In cursul audierii, desfasurate pentru a stabili daca Mohammed se incadreaza in categoria combatantilor inamici, acesta a parut sa indice si ca a fost supus unor rele tratamente in custodia americana.
In ceea ce priveste perceptia asupra coruptiei, Finlanda este tara cea mai putin corupta din lume, potrivit clasamentului realizat de Transparency International. Aceasta ocupa, la nivel global, prima pozitie in clasament, cu un indice al coruptiei de 0,4. (Carmen Corbu)
Totodata reprezentantii APD sunt de parere ca justificarea conform careia sondajele de opinie influenteaza sau manipuleaza optiunile cetatenilor care se prezinta la urne este de natura sa indice lipsa de incredere a partidelor si a politicienilor in general fata de maturitatea unui electorat care a trecut, totusi, prin multiple experiente de natura electorala.
Noi suntem de parte lor si solicitam Guvernului si ministrului Adomnitei sa-si respecte promisiunile si semnaturile pe acte", a precizat Marius Necula, care nu a uitat sa aminteasca faptul ca, daca nu se vor gasi fondurile necesare unei asemenea suplimentari a salariilor profesorilor, PLD este pregatit sa indice eventualele surse bugetare care pot furniza oricand aceste mariri.
Doar teoretic, pentru ca practic Adrian Vlad abia a primit hartiile de angajare, urmand ca luni primarul Tudorel Calapod sa convoace o sedinta prin care sa ii indice adjunctului sau cu cine va lucra in primarie.
Intarzierea este cauzata de realizarea unui studiu foarte complex, care sa indice, pe langa sondajul sec, generator de procente si asteptarile, problemele si starea de spirit a constantenilor.
Deputatul a raspuns "provocarii" prin aceea ca "lansarea" pe care a vrut sa i-o faca Mitroi este "strengareasca" si ca momentan exista 3-4 variante pentru aceasta functie si ca se efectueaza un sondaj de opinie care sa indice cea mai buna varianta din cate exista.
In privinta prefectului Danut Culetu, liberalii sustin ca acesta inca ezita sa spuna ferm ca va candida, in aceasta perioada fiind preocupat sa-si efectueze, pe cont propriu, un sondaj care sa ii indice sansele, precum si zona care il avantajeaza cel mai mult.
Am luat legatura cu organizatia PSD din Suceava si i-am rugat sa ne indice o serie de localitati care au fost puternic afectate de inundatii, dar unde ajutoarele care s-au strans au ajuns mult mai greu.
Acestia au semnat ordonanta si au strecurat la articolul 30, indice 1, ca in cele 4 dosare ar trebui introdus un exemplar original.
N-a facut-o, incalcand astfel - sustin procurorii DNA - art. 253 indice 1, alineat 1 Cod Penal, care sanctioneaza infractiunea de conflict de interese.
Cele 1.945 de sectii de vot, la care erau asteptati aproximativ 2,6 milioane de cetateni, s-au deschis ieri, la ora 7.00, in Republica Moldova, unde alegatorii au fost chemati sa indice componenta viitorului parlament care va trebui sa desemneze un succesor pentru presedintele Vladimir Voronin.
Cele 1.945 de sectii de vot, la care erau asteptati aproximativ 2,6 milioane de cetateni, s-au deschis ieri, la ora 7.00, in Republica Moldova, unde alegatorii au fost chemati sa indice componenta viitorului parlament care va trebui sa desemneze un succesor pentru presedintele Vladimir Voronin.
22, indice 4, alin. 1 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European, votul multiplu se sanctioneaza cu inchisoare de la sase luni la cinci ani.
Romanii participanti la sondaj sunt, insa, de alta parere atunci cand sunt rugati sa indice persoana care cred ca ar urma sa castige alegerile prezidentiale.
Ion Iliescu mai spune ca pana la Consiliul National structura executiva trebuie sa elaboreze "un proiect de teze" in vederea elaborarii unei platforme politice si ideologice a partidului, care sa indice directiile de actiune ale PSD, dar si ale tarii, care sa fie asumate apoi de congres."Eu cred ca e un lucru bun ca au inceput sa apara lansari de teme pentru o dezbatere de fond.
Declaratiile din ultima vreme ale lui Victor Ponta ("exclud o intrare la guvernare a PSD pina la alegeri", "nu vad posibila o guvernare cu PNL" etc) par sa indice ca acesta a inceput sa inteleaga riscul intrarii, acum, la guvernare, ca si al alegerilor anticipate.
"Este vorba de o anumita coerenta in comunicarea publica a partidului si acest lucru evident ca este o decizie pe care o voi respecta", a spus acesta, fara sa indice insa ce i-a fost reprosat.
google-analytics.com