Cautare

167 de rezultate pentru "indice" (2.65 secunde)
starile holotropice de constiinta, psihologia arhetipala si tranzitele astrologice - Bibliografie - Despre autor - Indice de nume Cuprinsul cartii - Cuvant inainte - Prefata 1. ... starile holotropice de constiinta, psihologia arhetipala si tranzitele astrologice - Bibliografie - Despre autor - Indice de nume Colectia:
Avem libertatea constienta de a respinge deciziile inconstientului Chiar daca experimentele lui Libet par sa indice faptul ca liberul arbitru este doar o iluzie, tot el a efectuat alte cercetari ce par sa indice ca avem puterea constienta de a opri deciziile luate de creier.
Udemeristii au spus ca din 22 noiembrie vor amplasa panouri in limbile maghiara, romana si engleza, la granitele tinutului Secuiesc din judetul Covasna, la Chichis, Ilieni si Oituz, care sa indice locurile unde incepe acest tinut.
In cazul unei firme detinute de o autoritate publica, delegarea se poate direct catre aceasta, potrivit articolului 31, indice 1 din Legea nr.
La randul sau, senatorul Puiu Hasotti a declarat ca "lista este deschisa pentru toti liberalii, mai putin eu, si urmeaza ca sondajul intern sa ne indice persoana potrivita".
Testele cuprind o hemoleucograma completa care sa indice anemia, electrolitii (mai ales sodiul, potasiul, calciul si magneziul), glucoza si creatinina (pentru a verifica functia renala) .
Singurul care are voie sa interpreteze si sa indice in consecinta urmatoarele obiective de observat este indrumatorul. Tot el este cel care noteaza cele relatate.
Alte date par sa indice ca "bazele" ar putea sa nu fie ocupate tot timpul si sa fie conectate cu un obiect din spatiul cosmic.
In plus, nu au existat alte informatii care sa indice in zona o prezenta sau activitate in acest sens...
Pe de alta parte, principiul antropic, prezent in Universul nostru, pare sa indice ca dezvoltarea vietii inteligente bazate pe carbon ar fi o importanta trasatura a structurii Universului.
"In aceste productii publicitare, ca femeia sa spele cu succes are nevoie de un expert (de cele mai multe ori barbat) care sa-i indice cel mai bun detergent.
- Nu a existat nicio dovada care sa indice faptul ca observatiile clasificate drept neidentificate sunt extraterestre. Caz inchis. In iulie 2008, Mitchell a surprins din nou, afirmand ca prabusirea unui OZN la Roswell, in 1947, s-a intamplat cu adevarat, iar guvernul SUA ascunde ce anume stie in acest sens.
- Nu exista dovezi ale unei amenintari fizice la adresa Statelor Unite din partea OZN-urilor, nu sunt disponibile dovezi care sa indice existenta sau utilizarea unor principii stiintifice fundamentale necunoscute noua.
Alte date par sa indice ca bazele ar putea sa nu fie ocupate tot timpul si sa fie conectate cu un obiect din spatiul cosmic.
Singurul care are voie sa interpreteze si sa indice in consecinta urmatoarele obiective de observat este indrumatorul. Tot el este cel care noteaza cele relatate.
Nu existau in zona dovezi fizice care sa indice ca cineva ar fi venit sa faca cercurile. - Indiferent ce anume ar fi facut acele urme in faneata lui, a venit din cer si a plecat in acelasi fel, a spus Morier.
Un motiv era ca nu a fost prezentata nicio dovada care sa indice faptul ca investigarea ulterioara a OZN-urilor de catre Fortele Aeriene este justificata.
De asemenea, pensionarul trebuie sa il indice pe insotitor in mijlocul de transport in timpul controlului.
Ea a acuzat executivul ca vrea sa bage pe gat consiliului o expertiza incorecta, in care autorul a aplicat indicele de corectie "de acces la obiectiv" de -10% la evaluare, in conditiile in care acest indice nu este aplicabil decat la terenurile pe care nu exista constructii.
Pe de alta parte, Constantin Ticu Dumitrescu, membru in Colegiul CNSAS, a declarat ieri ca va propune ca institutia sa nu mai ia decizii privind colaborarea cu Securitatea, ci sa se rezume la a descrie probatoriul continut in dosare, adica sa indice daca o persoana are angajament, note informative sau nume de cod.
google-analytics.com