Cautare

5244 de rezultate pentru "indice pret de cosum 2010" (4.92 secunde)
Painea se va scumpi cu peste 15% incepand cu luna februarie a anului viitor, din cauza importurilor de grau, dupa ce in ultimele patru luni pretul a crescut cu 10%, a declarat agentiei MEDIAFAX Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan "Cresterea de pret la grau de la 120 de euro pe tona in iunie la 170 euro in iulie si la 200-220 euro in toamna acestui an, dar si majorarea de TVA de la 19% la 24%, au facut ca pretul fainii sa urce cu 60% si ca painea sa se scumpeasca cu 10% in ultimele patru luni", a spus Popescu.
Sistemul de accizare a produselor din tutun in spatiul UE, bazat pe pretul de vanzare a celei mai populare marci de tigari, ar putea fi modificat. Schimbarea acestui sistem de acizare va putea conduce la scumpirea tigarilor mai repede decat ne-am asteptat.
3D, noua moda la televizoare Romanii dornici sa fie in pas cu cele mai moderne tendinte aleg sa-si cumpere televizoare 3D, profitand de ofertele de pe piata.
Pretul carburantilor la pompa a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fara a fi determinat de evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, castigurile nefiind reflectate corespunzator.
Speriati ca ar putea plati energia termica la pret intreg, anul trecut proprietarii de apartamente racordate la retelele de distributie a agentului termic s-au debransat masiv, scrie E-nergia.ro.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Situatie de rasu-plansu’ la Primaria Plesoi. Fostul primar l-a turnat pe actualul edil-sef la politie pentru nereguli in cheltuirea banilor publici, dar a ajuns sa fie el cercetat de Directia Generala Anticoruptie in calitate de faptuitor.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
Salariile bugetarilor, majorate de la 1 Decembrie 2012 Salariile bugetarilor vor fi majorate, de la 1 Decembrie, cu 7,4% fata de nivelul acordat pentru luna Noiembrie 2012, banii urmand sa intre efectiv in plata in Ianuarie 2013.
google-analytics.com