Cautare

5244 de rezultate pentru "indice pret de cosum 2010" (6.25 secunde)
Nu acelasi lucru se poate spune însa despre creditele pe o perioada de peste un an.
 Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în scadere cu 40% fata de cea înregistrata în perioada anterioara, suma totalizând 101,25 milioane de lei.
 Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în scadere cu 40% fata de cea înregistrata în perioada anterioara, suma totalizând 101,25 milioane de lei.
Titlurile societatii craiovene au crescut saptamâna trecuta cu aproape 65%, în ciuda faptului ca firma a raportat o pierdere de 12,7 milioane de lei.
Potrivit unei cercetari realizate la nivel mondial de compania de analiza si sondare Nielsen , Romania a inregistrat in prima parte a anului acesta a cincea mare crestere a increderii populatiei in economie din 32 de state europene, la fel ca Irlanda.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Miscarea de Rezistenta informeaza: ... Magazine&World Report nominalizeaza DASH pentru titlul de cel mai bun regim alimentar, conceput pentru a combate hipertensiunea arteriala. DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) se bazeaza pe reducerea consumului de grasimi si sare in favoarea legumelor si fructelor.
Lectii din cercetarea moderna asupra constiintei - Stanislav Grof Cartea Psihologia viitorului, de Stanislav Grof, psihiatru, intemeietorul psihologiei transpersonale si creatorul tehnicii de respiratie holotropica, rezuma experientele autorului in cei peste 40 de ani in care a studiat starile modificate de constiinta.
Marius Comper) Are omul libertatea de a alege? Aceasta intrebare a fost indelung dezbatuta de-a lungul istoriei, liberul arbitru fiind considerat de multi trasatura definitorie a omului.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". ... Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta).
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Romania va avea un ritm de crestere economica, in medie, de 5,9% pe an. Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. Tarile europene au instaurat masuri de austeritate. Tarile vecine au adoptat bugete de austeritate pentru anul acesta pentru a-si redresa economiile.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013. Ajustarea fiscala larga de care Romania are nevoie pentru adoptarea euro in calendarul stabilit presupune tinte ambitioase privind reducerea deficitului bugetar.
google-analytics.com