Cautare

5244 de rezultate pentru "indice pret de cosum 2010" (4.24 secunde)
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
O noua veste buna de la Statistica: cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete. Doljul este afectat de faptul ca s-a produs mai putina energie, iar Ford a oprit asamblarea Transit Connect.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
La trei zile de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, piata imobiliara din Craiova este inca stabila, ramanand neschimbata fata de saptamanile trecute. Specialistii sunt de parere ca sensul in care va evolua piata imobiliara va fi vizibil abia dupa jumatatea lunii.
Desi pare incredibil, pentru a putea sa-si vanda locuintele, in ultimul an, unii proprietari au fost dispusi sa negocieze scaderi de pret de pana la 50%. Situatia nu poate fi generalizata, unii craioveni nefiind dispusi sa lase din pret nici macar un leu.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
S-a platit un pret incredibil pentru Romania, respectiv 40 de milioane euro.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Circula de o vreme incoace pe internet un material extrem de interesant care contine informatii pe care poate putini le intuiesc, legate de acest Cosmos in miniatura care este organismul uman (incluzand cele trei corpuri ale sale) si universul naturii, tinta materialului fiind de fapt sanatatea noastra cea de toate zilele.
FARCAS) Mii de oameni, de pretutindeni, pretind ca au fost rapiti de extraterestri si dusi pe nave spatiale, unde asupra lor s-au efectuat experimente, adesea sinistre.
"Oamenii mai judeca si cu mintea proprie si sunt juristi isi dau seama probabil de responsabilitate, si exista pericolul ca ei sa aprobe si apelurile la instantele europene sa nege fundamentele acestor masuri care sunt neconstitutionale si antisociale asa ca este de apreciat", a spus fostul presedinte.
Timisoara este orasul cel mai bine pregatit din Romania in vederea aderarii la Uniunea Europeana, fiind urmat de Cluj-Napoca si Constanta, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).
In cadrul unui proiect pilot finantat de Balkan Trust for Democracy, Grupul de Economie Aplicata a realizat si calculat in premiera un indice de europenitate pentru municipiile resedinta de judet.
Romania si 11 companii din tara vor fi luate in considerare in calculul a doi indici de la Bursa din New York.
Nu acelasi lucru se poate spune însa despre creditele pe o perioada de peste un an.
google-analytics.com