Cautare

5369 de rezultate pentru "indemnizatia crestere copil" (2.66 secunde)
Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Copil". ... In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Copil": ... Copil Neplaceri, boala. - Copil mic alaptand - fericire si belsug. - Copil adoptiv daca cresti - nemultumire. - Copil alergand - nemultumire. - Copil alergand prin casa - afaceri norocoase.
Ce faci cand afli ca vei avea un copil cu Sindrom Down Daca doctorul iti spune ca vei avea un copil cu Sindrom Down, verdictul poate cadea ca o bomba peste tine.
Lucratoarele liber profesioniste trebuie sa fie înscrise pe listele artizanilor, comerciantilor sau cultivatorilor directi înainte de perioada de acordare a indemnizatiei de maternitate si sa fi platit contributiile corespunzatoare.  Banii trebuie ceruti în cel mult sase luni de la nastere Indemnizatia de maternitate pentru absenta obligatorie se acorda salariatelor care trebuie sa stea acasa obligatoriu doua luni înainte de data presupusa a nasterii si trei luni dupa data efectiva a nasterii, dar si celor care desfasoara activitati lucrative obositoare sau periculoase (si nu li se pot încredinta alte sarcini de seviciu).
O persoana disponibilizata devine o povara pentru stat, din cauza ca trebuie sa i se acorde indemnizatia de somaj, deci se consuma tot resurse din vistieria statului. ... Presupunem ca muncitorul are in intretinere un copil minor si are o vechime de zece ani.
Indemnizatii • Indemnizatia pentru cheltuieli generale vizeaza acoperirea cheltuielilor din statul membru in care se exercita dreptul de vot precum costurile de administrare a biroului membrilor, factura telefonica si taxele postale, achizitionarea, utilizarea si intretinerea echipamentului computerizat si costul calatoriilor.
118/2010, cuantumul brut al salariilor personalului platit din fonduri publice s-a diminuat cu 25%, astfel ca indemnizatia functiei de viceprimar a scazut la 3.711 lei. De la 1.01.2011, salariile bugetarilor s-au majorat cu 15%, indemnizatia de viceprimar ajungand la 4.268 de lei.
Indemnizatia de care beneficiaza acesta se ridica la 3.300 de lei. ... Asta inseamna ca indemnizatia aferenta lunii ianuarie, care a avut 31 de zile, se va ridica, in cazul acestei persoane, la 3.349 de lei.
PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
- 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI - 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI - 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE - 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA - 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA - 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI - 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA - 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL - 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARASI - 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU - 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU - 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS - 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES CONDITII FINANCIARE:
Cum se calculeaza indemnizatia Indemnizatia de somaj se calculeaza dupa o anumita formula.
Patru deputati liberali, Catalin Micula, Cornel Popa, Cristian Boureanu si Relu Fenechiu, au depus la Parlament un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, proiect ce vizeaza indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
A fi parinte de copil cu dizabilitati - o provocare limita a vietii. ... Sa ai un copil cu dizabilitati este, cu siguranta, o provocare pe care viata ne-o lanseaza fara drept de apel si careia, indiferent de circumstantele in care se intampla, trebuie sa ii facem fata.
Modul in care duceti sarcina la termen si modul in care decurge nasterea daca aveti peste 40 de ani depinde de mai multi factori, ca forma dumneavoastra fizica, obiceiurile sanatoase de viata si faptul ca este sau nu primul copil.
Cand e prea tarziu pentru a face un copil? Cele mai noi descoperiri In Romania, la fel ca in alte tari din Occident, varsta la care femeile au primul copil este in crestere. ... In mediul urban, varsta medie la care romancele au primul copil este si mai inaintata:
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau.
are un copil, tatal dvs. are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
Pai, in afara de scandalul iscat in urma unei iminente scumpiri a intretinerilor pentru locuinte, tinerele mame, care pana in 2005 primeau lunar indemnizatia pentru cresterea copilului, s-au trezit in plina iarna ca trebuie sa-si completeze un alt dosar pentru a obtine in continuare aceste indemnizatii.
Potrivit acestuia, documentul introduce prevederi care sa asigure celeritate in dobandirea si mentinerea statutului de copil adoptabil, sa flexibilizeze procedura de evaluare a adoptatorilor si etapa de monitorizare post-adoptie si sa debirocratizeze si simplifice unele proceduri.
Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara. Astfel, pentru fiecare zi de absenta, parlamentarului chiulangiu i se retine o suma de bani ce reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara, la care se adauga diurna de deplasare.
google-analytics.com