Cautare

72547 de rezultate pentru "in" (1.38 secunde)
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi. ... Cum-necum, romanii si-au votat ieri viitoarea garnitura parlamentara iar cei care s-au ostenit sa se deplaseze la sectii spera, in mod evident, ca noii alesi sa se aplece cu interes asupra problemelor natiei in viitorii patru ani.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
“Tot efortul meu personal a fost in principal promovarea partidului in Parlament. ... In privinta scorului meu personal, nu-mi faceam iluzii si nu era scopul meu de a schimba scaunul de primar cu fotoliul de la Cotroceni.
El sustinea atunci ca este foarte iubit de gorjeni, motiv pentru care s-a si decis sa candideze ca independent pentru un fotoliu in Camera Deputatilor. ... Mischie si-a supraevaluat, ca si un alt pesedist de frunte - Dumitru Sechelariu, popularitatea in randul locuitorilor judetului Gorj.
Becali a discutat duminica seara cu ziaristii in papuci, costum si inconjurat de prieteni. “Eu sunt razboinic. Eu nu merg asa.
“Se pare ca vom avea mai putini parlamentari in urmatorii patru ani decat in mandatul trecut, insa nu din cauza prezentei UCM la alegeri, ci a faptului ca o parte a electoratului maghiar nu a votat“, a spus senatorul.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
“Daca nu se va putea, nu vom lua in calcul discutii cu un partid extremist“, a spus liderul D.A., referindu-se la PRM.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace. Duminica, PRM a fost unul dintre partidele care s-au evidentiat cel mai putin in monitorizarea desfasurarii votului si in semnalarea neregulilor.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
Cu alte cuvinte, daca in toata tara scorul electoral ar fi fost acelasi, actualul prim ministru ar fi fost desemnat presedinte inca din primul tur.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
Concentrandu-se asupra sectiilor de dotare din mediul rural, reprezentantii APD sustin ca in ziua de 28 noiebrie a fost o lipsa de organizare, o slaba instruire a membrilor birourilor sectiilor, dar mai ales o suspecta si ilegala implicare a unor indivizi care faceau parte din autoritatile locale.
In cursul zilei de luni, Nichitean, vicepresedinte al PD Suceava, a demisionat din toate functiile din partid, dupa ce faptele sale au fost date la iveala in urma verificarilor facute de presedintele BEJ Suceava, Bogdan Cozgarea, la solicitarea PSD.
Ea a precizat ca Ion Iliescu saluta modul responsabil si civilizat in care romanii si-au exprimat optiunile electorale. Seful statului a apreciat rolul pozitiv jucat de organismele societatii civile atat in perioada campaniei electorale, cat si in supravegherea corectitudinii scrutinului.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
Conform ultimelor situatii comunicate de BEJ Sibiu, formatiunea celor doi a obtinut in judetul Sibiu 0,56% dintre voturi pentru Camera Deputatilor si 0,64% la Senat. Regele Florin Cioaba si fiul sau, Dorin, sunt primii pe listele Camerei Deputatilor, in timp ce imparatul Iulian deschide lista pentru Senat.
in turul doi al alegerilor sau pentru formarea viitoarei majoritati guvernamentale. ... UDMR considera ca in Romania, in perioada care urmeaza, este nevoie de o majoritate guvernamentala stabila si clara, pentru a se asigura stabilitatea politica necesara implementarii masurilor in vederea aderarii la UE.
google-analytics.com