Cautare

14 de rezultate pentru "in crasna" (3.12 secunde)
"Vrem ca acest sediu sa fie inima relatiilor dintre cetateni si candidati, astfel incat sa ne putem cunoaste mai bine, sa putem aprecia ce am facut si mai ales ce putem face in continuare", a declarat Popescu.
Preocuparea parlamentarilor pentru campania electorala in detrimentul activitatii legislative obisnuite si necesare in acelasi timp rezulta nu numai din programul redus de lucru adoptat pentru aceste saptamani, dar si din subtirimea ordinii de zi.
Ca urmare, in ceea ce priveste preferintele economice, PRM s-a declarat adeptul unui "capitalism popular”, consolidat pe programele "bine articulate” si solutiile propuse in oferta electorala de partidul in cauza.
25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
Paul de Romania este fiul lui Mircea Lambrino, primul nascut al regelui Carol al II-lea, in urma unei casatorii morganatice contractate la Odessa si nerecunoscute de Casa Regala si de statul roman.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Initiatorii propun ca din comisie sa faca parte 13 membri - 8 deputati si 5 senatori - desemnati in functie de algoritmul parlamentar, raportul final urmand a fi inaintat pana la 30 aprilie.
UDMR nu va sustine in Parlament proiectul de autonomie care va fi promovat de Consiliul National Secuiesc intrucat are un proiect propriu in acest sens, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, la Targu Mures. ... Sustinem in continuare ideea autonomiei teritoriale, care trebuie sa aduca decizia mai aproape de comunitatile locale.
In prezent, terenurile sunt in proprietatea Romsilva. ... IPS Pirvu aduce astazi in Comisia Juridica documente vechi de 200 de ani, care atesta proprietatea Bisericii asupra terenurilor in cauza.
Traian Basescu pune in pericol aderarea Romaniei demonstrand astfel ca este intr-adevar "neprezidentiabil”.
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata. Cei sapte membri PUR aflati pe lista neagra a CPC vor sa stie cine i-a pus acolo, ca sa poata actiona in justitie.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis Comisiei juridice decizia Curtii Constitutionale din 1 februarie 2005 privind neconstitutionalitatea articolului 25 din Regulamentul Camerei, care da posibilitatea schimbarii din functie a presedintelui acestei institutii.
Comisia de munca a Senatului a dat ieri raport favorabil ordonantei de urgenta referitoare la majorarea cu 20% a indemnizatiilor demnitarilor.
“Convingerile mele sunt de centru-dreapta moderat de doctrina populara, un concept vechi in Europa, dar destul de putin cunoscut in Romania.
Contestatiile depuse la BEC in ultima zi vor fi transmise la Curtea Constitutionala in termen de 24 de ore de la depunere, Curtea urmand sa dea o solutie in termen de 48 de ore de la depunere.
Comisia internationala privind studierea Holocaustului in Romania isi va prezenta raportul maine, la Bucuresti, dupa un an de cercetare si studiere a arhivelor.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
google-analytics.com