Cautare

14 de rezultate pentru "in crasna" (3.72 secunde)
Ogranismul, format din mai multe organizatii neguvernamentale si institutii media, a monitorizat timp de mai multe luni activitatea prezumtivilor candidati, insistind asupra unor criterii precum traseismul politic, colaborarea cu fosta securitate si regimul comunist, utilizarea pozitiei publice in interes personal, discrepanta intre venituri si avere.
Senatorii si deputatii s-au pronuntat ieri, in sfarsit, asupra componentei Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului de Informatii Externe, dupa mai bine de trei luni de neintelegeri legate de numarul de membri si repartitia Senat/Camera a acestora.
(dupa o pauza) Este interesant ce s-a intamplat in acesti ani, de cand am fost activ politic in PSD.
UDMR vrea sa se implice in elaborarea unui pachet de legi in domeniul descentralizarii invatamantului, culturii, sanatatii si institutiilor sociale, dar si pentru a diminua prerogativele prefectului in teritoriu, a declarat, ieri, liderul Uniunii, Markó Béla.
Pentru a drege totusi busuiocul, adica situatia penibila in care si ei si-au dat seama ca se afla, taranistii constanteni de exemplu au inceput sa mearga cu asa-zise caravane in judet.
Birourile Permanente reunite vor stabili data la care Camera Deputatilor si Senatul vor adopta, in sedinta comuna, proiectul de Lege privind ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2004.
Un singur parlamentar a votat impotriva Tratatului de aderare, independenta Stela Bankova, fosta membra a partidului care se afla in prezent la guvernare.
Prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, doreste amplasarea unei baze NATO pe malul Siretului, in comuna Mogosesti. El a anuntat ca a avut discutii in acest sens cu reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale.
Mentorul social-democratiei mioritice nu s-a multumit numai cu renuntarea la orice functie, dar a mai anuntat si ca "mediteaza” in continuare daca sa ramana in PSD, chiar daca a recunoscut ca este puternic legat sufleteste de acest partid.
Dupa infringerea de la Congresul de acum trei saptamini, tatucul social-democratilor a anuntat ieri ca nu se mai regaseste alaturi de actuala echipa de conducere a PSD si va analiza oportunitatea de a ramine membru in partidul de care este legat trup si suflet.
Presedintele Comisiei Juridice, Sergiu Andon, a explicat in cererea catre Biroul Permanent ca, in urma traseului proiectului de lege, comisiei i-au mai ramas doar doua zile sa se pronunte.
Potrivit reprezentantilor UDMR, ca prim pas in lupta pentru autonomie a fost lipit afisul cu pricina.
Presedintele Ion Iliescu a primit, cu apropiata ocazie a incheierii ultimului sau mandat la Cotroceni, o scrisoare din partea fostului presedinte american William Jefferson Clinton, in care acesta isi exprima satisfactia ca a putut ajuta la dezvoltarea relatiilor dintre cele doua state.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat ca se va stabili impreuna cu liderii grupurilor parlamentare o zi din cadrul saptamanii viitoare, in care sa se desfasoare sedinta pentru rezolvarea acestei chestiuni.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
Senatorii si deputatii se reunesc astazi in sedinta comuna pentru ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2005.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
Senatorii coalitiei au reusit sa impuna ieri introducerea in noul Regulament al Senatului prevederea privind revocarea presedintelui acestuia.
google-analytics.com