Cautare

14 de rezultate pentru "in crasna" (5.65 secunde)
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
Membrii Consiliului de Planificare Judetean, reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor si parteneri in cadrul proiectelor s-au intalnit, ieri, in cadrul unei dezbateri publice pe tema celor 3 proiecte de infrastructura, initiate in cadrul Programului Phare, 2004-2005, coeziune economica si sociala - Programe mari de infrastructura Regionala.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni. ... Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Potrivit conducerii Directiei Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei (DMSSF) Gorj, banii nu au putut fi acordati oamenilor pentru ca primariile localitatilor unde acestia domiciliaza nu au trimis in termenul-limita situatia cu cei care sunt indreptatiti sa beneficieze de ajutor.
Doljenii nu au reusit pana in prezent sa realizeze nici un proiect de impadurire cu bani de la UE, prin programul SAPARD. Cei care "au pierdut trenul atunci" vor putea insa accesa prime de impadurire din fondurile comunitare distribuite in perioada 2007-2013.
Ministerul Transporturilor va aloca Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) fonduri de 140 milioane de lei, banii urmand sa fie acordati sub forma de despagubiri proprietarilor de terenuri si imobile amplasate pe traseul autostrazii Transilvania, si care nu au fost expropriate pana in prezent.
Balteni, Balanesti, Borascu, Crasna, Danesti, Polovragi si Tismana. Potrivit lui Victor Banta, prefectul judetului Gorj, retrocedarea terenurilor s-a facut atat in baza Legii nr. 18/1991, cat si in baza Legii nr.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In perioada 28-31 august 2015 Comisia romanilor de pretutindeni din Senatul Romaniei a efectuat o vizita de lucru in nordul Bucovinei (Tinutul Herta, raionul Storojinet si Cernauti), Ucraina.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii.
Vad, de obicei, in tara sau strainatate, bisericile sau alte lacasuri de cult, ca pe monumente istorice si de arta, atent la detalii de arhitectura si dezgropand din memorie, date culturale pe care le-am dobandit din lecturi. ... Tata ii spunea, evocand-o, Mimaia, femeie in straie negre, inalta si uscata.
Doi conducatori de moped din Gorj au ajuns la spital, dupa ce au fost implicati in accidente rutiere produse azi noapte.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Ei reclama faptul ca fostul primar a oferit ilegal contracte fara licitatie l Constitutia comuna a cetatenilor UE a fost o tema abordata de presedintele Markó Béla in deschiderea campaniei electorale a UDMR din judetul Bihor.
google-analytics.com