Cautare

5746 de rezultate pentru "impuscaturi langa penitenciarul timisoara" (3.54 secunde)
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Prima bicicleta am avut-o la zece ani, can eram la Timisoara. ... Cea mai lunga distanta cu bicicleta a fost de 7.000 de km, pe traseul Timisoara - Arad - Lipova, spre granita cu Ungaria, ne-a zis Horea. ... A fost chiar si la un concurs din Timisoara.
Doua femei din Timisoara, atacate de o haita de 30 de caini Doua femei care se plimbau seara pe o strada din Timisoara au fost atacate de o haita de aproape 30 de caini maidanezi.
Operatie in premiera in Romania La Spitalului Judetean Timisoara a avut loc, luni, in premiera nationala o interventie chirurgicala asupra varicelor prin criogenie.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac. ... Imediat ce a fost internat la Spitalul Judetean din Timisoara, medicii i-au facut un set complet de analize.
Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj, Sibiu, si embrionul de clasa de mijloc, constituit din intelectualitatea tehnica, economica si umanista, pe de alta parte.De mentionat prezenta masiva, in strada, a tinerilor.
Presedintele Consiliului Judetean Timisoara, Sorin Grindeanu, propus de coalitia PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru, a afirmat ca nu este ofiter acoperit si ca nu a avut contacte de nicun fel cu serviciile secrete.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
Cupa Romaniei, sferturi de finala La lovituri de departajare a ratat doar Pamfile, de la Timisoara. ... Poli Timisoara: Paduraru - Sofran, Mera (cpt), Scutaru, Pamfile - D.
Poli Timisoara - Petrolul 0-3, la "masa verde". ... Poli Timisoara si Petrolul au apucat sa joace doar 37 de minute, pentru ca nocturna a cazut de doua ori, iar conform regulamentului, rezultatul va fi 0-3 "la masa verde.
A fost bucurie mare joi seara pe aeroportul international din Timisoara. ... La Casa Tineretului din Timisoara li s-au inmanat cate 153 de euro. ... Cei mai tacuti dintre frustratii de la Timisoara se gandeau probabil la o noua plecare.
Istoric, nu neaga nimeni ca a inceput la Timisoara, cu cateva zile mai devreme, dar s-a oficializat si s-a incetatenit ideea revolutiei de la Bucuresti. ... Daca am fi acceptat punctele Proclamatiei de la Timisoara, din martie 1990, fata Romaniei ar fi fost astazi alta.
Fostul director al spitalului municipal din Timisoara, Octavian Mazilu, a fost ridicat de politisti chiar in timp de lua mita de la pacienti.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... ... Bani grei, daca ne gandim la zecile de milioane de euro "pompate" la Timisoara ori la transferurile ce parca nu se mai termina ale Clujului.
OZN-ul de la Timisoara isi schimba infatisarea si devine unul din punctele de atractie ale orasului. Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara.
Politistii Sectiei 1 Urbane Timisoara au intervenit la Liceul Ana Aslan din Timisoara astazi, in urma unui apel la 112.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
Pe langa salariile de invidiat, la Penitenciarul Poarta Alba (foto), din cei aproximativ 500 de angajati, 10 gardieni se "lafaie" pe banii statului impreuna cu familiile lor in apartamentele sau garsonierele inchiriate de la diverse persoane din Constanta.
Pe langa lucratorii primariei, au fost mobilizati si 15 detinuti de la Penitenciarul Targu Jiu. Pandurii se va antrena la Targu Jiu doar din 5 martie, dupa jocul cu FC Brasov.
google-analytics.com