Cautare

61477 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (7.53 secunde)
Cand am vorbit de duduia de la B1 care a fost lovita cu piciorul, cum am aflat, am zis, o fapta oribila. ... Incidentul este ingrozitor , dar nu are nicio legatura cu noi.
Procedura si pregatirea pacientului Pregatirea pentru examinare In vederea efectuarii investigatiei PET-CT programate, va rugam sa va prezentati in centru cu 30 minute inainte de ora stabilita si sa aveti la dumneavoastra urmatoarele documente:
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat.
Noi imagini arata amploarea dezastrului lasat in urma de bombardamentele rusesti. Imagini facute publice joi dimineata arata distrugerile uriase provocate de bombardamentele Rusiei in apropiere de Kiev, la Borodyanka.
Autospeciala circula cu mai bine de 80 de kilometri pe ora. Estimarile par a fi confirmate de imagini pe care Digi24 le a obtinut in exclusivitate, surprinse de o camera de supraveghere, imediat dupa impact. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!
Dinel Staicu vrea sa arunce pe piata peste 23 de milioane de euro din banii SIF pentru a rascumpara de pe bursa 10% din capitalul social al societatii.
La aceasta editie a Tomis Ambient Construct vor fi prezente aproape 80 de firme expozante, comparativ cu numai 30 de participanti inregistrati la editia anterioara a aceleiasi manifestari expozitionale, a adaugat la randul sau Catalin Trifu, directorul Romexpo SA, care impreuna cu CCINA Constanta si CCIR si in parteneriat cu BRD Societe Generale, este organizatorul targului.
Cu aceasta declaratie, Basescu lasa sa se inteleaga ca in cativa ani Romania va fi luata cu asalt de romi, fiind consecinta faptului ca femeile rome fac parte dintr-o clasa de jos, neputand ocupa functii de conducere, asa cum fac femeile de clasa superioara.
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900:
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Recunoaste-ti din prima greseala. ... Fii respectuos Daca din clipa in care ai lasat geamul deschis incepi sa fii cu gura mare si sa fii tare in gura, amenda scrie pe tine. Sau, daca esti cu adevarat un cocalar, poti ajunge chiar la puscarie.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Dan Constantin publica in Jurnalul National un articol intitulat "Frica de rusi", cu supratitul:
"Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori" are o noua acceptie din partea PD-L care-i rasplateste regeste pe parlamentarii-traseisti.
Pe 26 mai 2000, ora 16.00, a inceput sa emita Europa FM, primul post de radio national privat din tara. "Din acest moment suntem impreuna.
O echipa de medici de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti a redat mainile unor copii Ariana Miu, o fetita de doar 7 ani, din Targoviste, a primit marti dimineata o noua sansa:
Aveai nevoie de o autorizatie, voiai sa-ti incepi o afacere - inevitabil agitatia ta se solda si cu o mica spaga la vreun functionar oarecare, dar si la un tartor pesedist, cu influenta.
In timp ce echipele de negociere ale PSD si PD-L discutau despre numiri pe posturi sau proiecte de legi comune, la sediul judetean de partid al democrat-liberalilor se adunasera aproape toti cei care-si vad sansele de a accede pe functiile promise din ce in ce mai mici.
Scriu aceste rinduri intr-o zi de 8 Martie, ceea ce inseamna ca, din pacate sau din fericire, nu voi putea sa evit subiectul care a bintuit ieri gindurile tuturor femeilor si buzunarele tuturor barbatilor.
google-analytics.com