Cautare

61477 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (6.30 secunde)
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, nu este foarte optimist in privinta Raportului Comisiei Europene privind evolutia Romaniei din punct de vedere juridic.
Mihailescu, intre complexe, lipsuri si viata de mahala Un critic cu greutate, o copilarie marcata de absenta tatalui, de complexe sau de lipsa banilor. ... Pe urma, maica-mea - ca sa nu se spuna ca am o mama tarfa, cu zeci de ibovnici, s-a maritat.
Sute de directori, din toata tara, de la Garda Financiara, ANAF, inspectori sanitar-veterinari sau scolari din unitatile deconcentrate au primit vineri instiintari privind demiterea lor.
'A stat cu Alexandra doar ca sa-i ia banii!' Vezi cine arunca bomba!
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Cele 5 motive diferite care va ajuta sa petreceti o vacanta de neuitat Zilele astea discutam cu prietena mea si nu stiam ce sa alegem pentru vacanta de vara aceasta.
Guvernul a adoptat, ieri, legea care interzice cumulul pensiei cu salariu la stat in limita a 1. ... 700 de lei brut, va putea, in continuare, sa isi cumuleze veniturile cu salariul de la stat.
Oil Terminal va investi intre 20 si 30 de milioane de euro, pentru ecologizarea Depozitului de Nord al companiei, a declarat Vasile Miu, directorul general al companiei. ... Am demarat procedurile, urmand ca in scurt timp sa contractam studiul care sta la baza aprobarii finantarii", a precizat Miu.
Nicolae Dica si Iulian Miu s-au contrat in direct dupa ce fostul secund al nationalei a spus ca Farul va intalni Steaua in etapa 28 a Ligii 1.
Madalina Miu reactioneaza si ii adreseaza celui care ii e inca sot replici usturatoare. De ce nu s-a dus sa ii semneze divortul lui Tzanca si cum raspunde acuzatiilor facute de manelist.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul:
Directorul general Vasile Salapa si adjunctul acestuia, Tudor Ciurezu, au fost schimbati din functii de actionari. Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR.
O firma înfiintata de o familie din Craiova a ajuns sa fie cel mai mare producator de vata sanitara din România. Ajuns somer în 1992, Catalin Banica s-a apucat de afaceri. A ajuns în faliment, a vândut totul, inclusiv casa, si s-a mutat cu chirie.
O firma înfiintata de o familie din Craiova a ajuns sa fie cel mai mare producator de vata sanitara din România. Ajuns somer în 1992, Catalin Banica s-a apucat de afaceri. A ajuns în faliment, a vândut totul, inclusiv casa, si s-a mutat cu chirie.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Cine sunt candidatii la functia de Primar de Baia Mare Deputatul Catalin Chereches este candidatulsustinut de Uniunea Social Liberala (USL) la alegerile pentru Primaria Baia Mare.
O sa avem Cotroceniul, indiferent cu cine din PDL Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor Catalin Predoiu le-a declarat, duminica, participantilor la reuniunea Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Bihor ca partidul nu va accepta un candidat comun al dreptei la Presedintie decat din interiorul sau, criticand, totodata, si Miscarea Populara si Forta Civica pentru faptul ca dupa ce au cerut desfiintarea PDL, acum vor alianta.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... Baume Mercier, Montblanc, Auriol (japonez), Raketa, Slava, Sevani", ne-a spus Catalin Vardianu.
google-analytics.com