Cautare

842 de rezultate pentru "imagini inmormantare" (6.14 secunde)
Intr-o asemenea situatie proprietarii batrani au fost tentati de pretul oferit de arendasi pentru cumpararea pamantului, pret care le asigura macar o inmormantare onorabila.
Primii proprietari nu s-au ales cu mare lucru, cel mult cu bani de înmormântare, dar au aparut ca din senin asa-zisii dezvoltatori imobiliari, care cumparau zeci de hectare pentru a le revinde sau pentru a construi cartiere de locuinte pentru cei care nu mai aveau loc în oras.
Revenind la momentele dramatice din 2003, imi amintesc ca mi s-a spus, nu mai stiu de catre cine, ca la inmormantare au participat si doamna Iucinu cu fiul lui Dumitru Tinu.
Noi vrem sa vedem inmormantare!". Vedeti? Erau propagandistice filmele lui. Asta e Romania, cea din filmele "noului val", cea hranita cu protevemanele, Dan Diaconescu, Basescu si Becali.
Slujba de inmormantare va avea loc la acelasi cimitir marti, 29 octombrie, la ora 13. Ultimul articol semnat de Petru Calapodescu in Jurnalul National se intituleaza "Nechezolul basescian" si a aparut la 9 octombrie.
Apropiatii lui Nae Nicolae, i-au organizat milionarului o inmormantare cum nu s-amai vazut pana acum in Romania si cu atat mai putin in Stefanesti.
La inmormantare au fost prezenti colegii, prietenii si multi oameni care l-au indragit. Unul dintre momentele emotionante de la inmormantarea lui Didi Prodan a fost discursul lui Gica Popescu.
Aristocratul LEV TOLSTOI a avut parte de o inmormantare simpla. Efigia lui LEV TOLSTOI a fost imprimata pe o moneda ruseasca din aur.
Initial, Dana Ionica i-a contactat pe preoti pentru ca acestia sa oficieze slujba de inmormantare. Ulterior, s-a renuntat la idee dupa ce preotii au aflat ca regizorul urmeaza sa fie incinerat, caz in care slujba este interzisa.
Cat de tare s-a ars Biserica cu incinerarea Un fel de Danilet ortodox a scris pe blog ca incinerarea lui Nicolaescu e "tangentiala cu sinuciderea", ca urmare nu se poate face suljba de inmormantare.
In timp ce o tara intreaga il plange pe marele regizor, Paul Petrovici sustine ca nu poate nici macar sa mearga la inmormantare, pentru ca niciodata nu s-a inteles cu sotia si cu socrul lui Sergiu Nicolaescu.
Sarmaua, daca indeplineste conditia esentiala a continutului ridicat de porc, se potriveste la nunta, botez, divort, avort, inmormantare, pe scurt la orice chiolhan.
"Am cateva teme pe care le abordez, precum soarele si luna si pomul vietii (care e prezentat in viata taranului de la nastere pana la inmormantare).
Alexandru Radu Timofte era perfect constient de iminenta sa moarte si a acceptat acest lucru cu o asemenea tarie de caracter, incat si-a pregatit dinainte crucea si toate cele necesare pentru inmormantare.
Asta nu inseamna deloc ca eroina se descurca mai bine atunci cand e prezenta la evenimente publice, iar o inmormantare, un botez si o prezentare de concept media ne reamintesc de ce ne-am indragostit in 2001 de Bridget Jones.
N-au avut bani pentru inmormantare si loc de veci. Rit pagan sau solutie a disperarii? Constructia unui nou crematoriu ar costa astazi milioane de dolari.
"Pentru a pastra renumele lui Sergiu Nicolaescu in constiinta poporului roman in majoritate ortodox, Arhiepiscopia Bucurestilor a facut apel catre familia marelui regizor sa-l inmormanteze crestineste, iar in acest sens, Arhiepiscopia Bucurestilor si Parohia Parc Domenii din Bucuresti (Biserica Casin) vor asigura jumatate din cheltuielile de inmormantare ale regretatului regizor.
Sperantele s-au spulberat cand a aparut lista cu numele ranitilor, unde Ioan si Doina Ardelean nu se regaseau. Acum, familia se pregateste de inmormantare.
Apostolul Toma nu a fost prezent la inmormantare, el ajungand trei zile mai tirziu. Intristat, a cerut sa se deschida mormantul, pentru a saruta mainile Nascatoarei de Dumnezeu, dar, intrand, l-a gasit gol.
Mult timp necunoscut, situl din pestera de la Pamukkale, unde s-ar afla Poarta spre Infern si, care in vechime a fost orasul antic Hierapolis, adaposteste si izvoare termale, insa este si locul de inmormantare al Sfantului Filip.
google-analytics.com