Cautare

842 de rezultate pentru "imagini inmormantare" (2.75 secunde)
Unii utilizatori au putut folosi mesageria variantei mobile a Facebook, dar numai pentru mesaje text si nu pentru trimiterea de imagini. ... Nu au putut fi trimise imagini intre utilizatori, ci doar mesaje text.
- Voi publica aici, pentru iubitorii de istorie, materiale referitoare la istoria meleagurilor calarasene, a municipiilor Calarasi si Oltenita, insotite de documente si imagini de epoca. ... In aceasta carticica publicam, tot pentru prima data, imagini din Calarasiul de altadata.
Nu putem uita aceste clipe si imagini, mai ales chipurile celor care au insemnat ceva pentru noi. ... Sunt imagini care ne-au marcat, clipe pline de durere care au adus suferinti si nori pe cerul existentei noastre.
Exista insa cateva imagini care circula pe internet, dar aceste imagini au fost dovedite ca fiind falsuri. ... Se spune chiar ca un actor canadian, pasionat de fenomenul OZN este in posesia unor imagini si inregistrari din acea zi.
Estimarile par a fi confirmate de imagini pe care Digi24 le a obtinut in exclusivitate, surprinse de o camera de supraveghere, imediat dupa impact. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!
Noi imagini arata amploarea dezastrului lasat in urma de bombardamentele rusesti. Imagini facute publice joi dimineata arata distrugerile uriase provocate de bombardamentele Rusiei in apropiere de Kiev, la Borodyanka.
"Daca saptamana trecuta au fost darnici cu promisiuni la capitolul proprietate, saptamana aceasta dau ajutoare de inmormantare, iar saptamana viitoare vor si ei sa intabuleze gratuit terenurile taranilor, desi acest lucru puteau sa-l faca de patru ani", a spus Flutur.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
- Nu, sunt toti la inmormantare.. -------------------------------------------------------------------------------- Sotia unui vames facea sex cu amantul cand aude cheia in usa. - Ascunde-te repede in dulap, ca a venit barbatul meu acasa , ii spuse aceasta amantului.
Artistul a murit sambata dimineata, chiar de ziua de nastere a sotiei sale, Ileana Sipoteanu. La slujba de inmormantare a lui Dumitru Lupu a fost prezent, la Constanta, si Alexandru Arsinel.
Cand si-a revenit, a plecat spre Cental Park sperand ca va vedea ratele de pe lac si ca va putea raspunde la intrebarea care il framanta de ceva vreme - Oare unde se duc ratele cand vine iarna - , dar nu a gasit nici o rata si, asezandu-se pe o banca, a inceput sa se gandeasca la moartea sa, la inmormantare si la toata lumea care va veni sa-l vada.
Simone de Beauvoir, care s-a scufundat treptat in alcoolism, pe masura ce Sartre decadea, e victima unui accident vascular, la doua zile dupa inmormantare.
Slujba de inmormantare va avea loc la Biserica Sf. Maria, luni, 10 iulie, de la ora 11.00, iar inmormantarea va avea loc la Cimitirul Sfanta Vineri, acolo unde si-a gasit odihna vesnica George Motoi, de la ora 12.00.
Cred ca nu va mai fi de ajuns ca Traian Basescu sa planga la inmormantare", a declarat Orban, care este de parere ca seful statului urmeaza aceeasi politica de slugarnicie fata de SUA pe care a promovat-o si guvernarea PSD:
Guvernul se va asigura ca nu i se va construi un memorial", a precizat sursa citata, adaugand ca trupul fostului dictator ar putea fi preluat ulterior de familie. "Ritualurile musulmane permit exhumarea unui corp dupa inmormantare", a spus el.
Una peste alta, am putea spune ca femeile din BEM s-au gandit cu groaza la filmul "4 nunti si-o inmormantare" atunci cand s-au uitat cu drag spre sala de oficieri si au intors capul cu groaza spre toaleta de femei!
Dar de Romania toata care se gateste ca de inmormantare in pragul acestei ierni ai auzit? De zecile de mii de romani imbranciti intr-o nedeclarata greva a foamei si a neacceptarii medicamentelor fiindca nu au cu ce le cumpara si a sperantei minime in viitor ai auzit, Basescule?
Daca asa se vede de afara, atunci de ce inauntru e o atmosfera sumbra, de parca sondajele ar suna a clopote de inmormantare, si nu a zurgalai de sarbatoare?
"De inmormantare, taica!". "Pai nu vezi, bre, ca astia vor sa te ingroape?". El mergea mai departe mandru nevoie mare de costumul lui de mire.
Rasul insultator de la o inmormantare, fiindca prin aceste indatorari succesive si nesabuite, pe care nu stiu daca noi sau nepotii nostri vom fi in stare sa le platim sau sa le plateasca, intram in cea mai intunecata groapa.
google-analytics.com