Cautare

1791 de rezultate pentru "imagini inmormantare serban marinescu" (8.44 secunde)
La standul acestora, gasiti crucifixuri din lemn - la 25 RON, 35 RON si 60 RON, crucifixuri pictate cu grau, hrana principala a sufletului, figurine din lemn pictate, "globuri" facute din lana, icoane pe sticla, cu imagini religioase si icoane cu imagini care reprezinta Craciunul.
Senatorul Marius Marinescu a anuntat in discursul sau tinut la deschiderea sesiunii parlamentare ca va propune ca parlamentarii sa nu mai faca parte din consilii de administratii. ... Marinescu sustine ca „aceste exceptii vor duce inevitabil la tentatii majore si, in final, la acte de coruptie“.
Eugen Marinescu, Directorul directiei de contencios administrativ si avizul legalitatii actelor din cadrul Prefecturii Dolj, a declarat ca in aceasta perioada este verificata activitatea de la 20 de primarii, controlul urmind sa se extinda.
Solidaritatea feminina nu se dezminte, ba chiar a facut-o pe Lavinia Sandru (fosta membra a PD) sa-l reclame pe Traian Basescu la Comisia de abuzuri a Camerei Deputatilor pentru comportamentul nedrept aplicat Simonei Marinescu (ex-democrata si ea).
Senatorul democrat Marius Marinescu (foto) a solicitat, in numele organizatiei oamenilor de afaceri din PD, al carei presedinte este, afilierea la SME Union, structura interna din cadrul Partidului Popular European (PPE) care apara interesele Intreprinderilor Mici si Mijlocii in Parlamentul European.
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
Senatorul Marius Marinescu isi doneaza Loganul Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca, in situatia in care ii va fi alocat un autoturism nou pentru biroul din circumscriptie, il va dona unei institutii din zonele afectate de inundatii.
Senatorul democrat Marius Marinescu a anuntat ca Legea privind comercializarea in regim dutty-free va fi modificata, masura ceruta chiar de presedintele Traian Basescu, avand in vedere ca este un domeniu cu mare risc de evaziune fiscala.
Senatorul democrat Marius Marinescu propune ca sotul, sotia si copiii minori ai demnitarilor sa nu mai beneficieze de pasaport diplomatic. ... Pe de alta parte, Marinescu a solicitat si modificarea Legii nr.
Catalina Marinescu participa la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... rezista la spalat (culorile sunt speciale pentru matase)", ne-a spus Catalina Marinescu.
La standul Catalinei Marinescu din cadrul targului traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Senatorul democrat Marius Marinescu sustine ca vicepremierul conservator George Copos ar trebui sa se autosuspende din functia detinuta in Guvern pana la finalizarea cercetarilor organelor de ancheta in cazul Loteriei Romane.
Senatorii juristi au dat ieri raport favorabil initiativei legislative a democratului Marius Marinescu, prin care parlamentarii nu mai pot face parte din consiliile de administratie ale societatilor comerciale de stat sau ale regiilor.
Euroobservatorul Marinescu, dornic de a candida Singurul ales doljean care s-a aratat dornic de a candida la alegerile pentru Parlamentul European este euroobservatorul PD Marian Jean Marinescu. ... Deocamdata, aceasta chestiune nu a fost discutata in cadrul partidului pentru ca este prioritara activitatea Romaniei pentru integrare", a spus deputatul Marinescu.
Concesiunea poate disparea, penalul ramane Directorul Directiei legalitatea actelor, din cadrul Prefecturii Dolj, Eugen Marinescu, sustine ca, in temeiul hotararii judecatoresti prin care Constantin Dilgoci a fost evacuat din baza de agrement de la Preajba, Primaria din Malu Mare poate propune consiliului local revocarea parteneriatului cu afaceristul craiovean.
Presedintele Basescu a promulgat initiativa legislativa privind desecretizarea contractelor de achizitii publice propusa de senatorul PD Marius Marinescu.
Senatorul PD Marius Marinescu a salutat ieri intentia vicepremierului Bogdan Pascu de a comasa Agentia Nationala pentru IMM-uri si Cooperatie, Agentia Romana pentru Investitii Straine si Directia pentru Mediul de Afaceri intr-o singura structura institutionala, sugerand ca Guvernul i-a furat ideea.
Marius Marinescu a demascat complicitatile In acelasi timp, senatorul PD Marius Marinescu a aratat ca in urma cu un an si jumatate a demascat in plenul Senatului o structura mafiota care se ocupa de obtinerea de imobile, de terenuri si de constructii, prin ilegalitati, in complicitate cu oameni politici.
Europarlamentarul PD, Marian-Jean Marinescu, a fost ales, ieri, in functia de vicepresedinte al Grupului Popularilor din Parlamentul European. ... Un roman in conducerea acestui grup va reusi sa aiba influenta asupra unor decizii care pot fi foarte importante pentru Romania", a declarat Marian-Jean Marinescu, vicepresedintele Grupului PPE din Parlamentul European.
Camera Deputatilor a adoptat "cu o majoritate zdrobitoare" (216 voturi pentru si 12 abtineri) o initiativa legislativa a senatorului PD Marius Marinescu, prin care este eliminata prevederea din Legea nr.
google-analytics.com