Cautare

1792 de rezultate pentru "imagini inmormantare serban marinescu" (5.58 secunde)
A inceput slujba de inmormantare oficiata de IPS Patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhala din Dealul Mitropoliei.
Mare a fost uimirea locuitorilor din satul vasluian Epureni veniti la slujba de inmormantare a unui consatean, cand cel decedat nu era acolo.
Initial, femeia mergea cu coroana mortuara in mana ca sa cerseasca din magazine, spunand ca nu are bani de inmormantare.
Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: Don Pedro, Johannis o sa fumege. Este un narcisist.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat, luni, ca cererea de incepere a urmaririi penale pentru senatorul Serban Mihailescu a fost transmisa la Comisia juridica, in procedura de urgenta, termenul pentru prezentarea unui raport fiind stabilit la sfarsitul lunii septembrie.
Biroul Permanent al Senatului a avizat miercuri cererea procurorilor de anchetare a lui Serban Mihailescu. ... In urma cu doua saptamani, conducerea Senatului amanase dezbaterea avizului, motivand prin faptul ca Serban Mihailescu fusese internat in spital, in strainatate.
Serban Nicolae si-a facut numarul la motiunea de cenzura: ... Vlad Ciurdar) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, in Parlament, unde a fost dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca documentul care insumeaza aproximativ 20 de pagini, este maculatura, un text scris de un personaj schizoid, informeaza news.ro.
Valoarea despagubirilor morale in cazul accidentului provocat recent de realizatorul TV Serban Huidu va depinde de sentinta pronuntata de Judecatoria Brasov.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica. ... "Serban Huidu va anunta, cel mai probabil miercuri, ca se retrage din viata publica", au declarat sursele citate.
Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. ... La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc.
Investitorilor romani si straini trebuie sa li se garanteze un singur punct de informare, precum si o concurenta loiala, a declarat ieri senatorul democrat Marius Marinescu, liderul Organizatiei oamenilor de afaceri din PD.
Senatorul democrat Marius Marinescu a declarat ieri ca a cerut, in nume personal, sefului Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, redeschiderea „dosarului Zambaccian“, in care este implicat fostul prim-ministru Adrian Nastase.
Mai rezervat, seful sau, directorul Directiei controlul legalitatii actelor, Eugen Marinescu, a sustinut ca nu este clar daca directia va aviza hotararea.
Deputatul de Dolj Marian Jean Marinescu a anuntat ieri ca va candida pentru un fotoliu in forul european, insa lista finala de candidati va fi aprobata in cadrul Consiliului National de Coordonare al PD care va avea loc pe 9 decembrie.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii, senatorul PD Marius Marinescu (foto), a depus ieri la Parlament o propunere pentru infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara avand drept scop investigarea conditiilor de legalitate privind privatizarea "SNP PETROM".
Dintre liberali au donat sange doar 3 parlamentari (Ioan Ghise, Mircea Pusca si Mihai Malaimare), dintre pedisti, senatorul Marius Marinescu, minoritatile au fost "reprezentate"de Mircea Grosaru, iar "lunga" lista a donatorilor de sange sfintit prin vot electoral se incheie cu deputatul Mona Musca, in prezent avand statutul de parlamentar independent.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, senatorul PD Marius Marinescu, a depus o noua initiativa legislativa ce vizeaza modificari de substanta la recenta ordonanta de guvern, referitoare la modalitatea de instrainare a imobilelor gestionate de RA-APPS.
google-analytics.com