Cautare

4635 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (3.22 secunde)
Fie ca avem de-a face cu legende urbane, fie cu fapte penale nepedepsite inca, singurii vinovati de aceasta imagine dezastruoasa a politicienilor romani sunt ei insisi. Asistam in ultimele saptamani la un circ balcanic desfasurat in jurul termopanelor lui Adrian Nastase.
Plenul Camerei Deputatilor va decide astazi daca se va incuviinta sau nu cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de perchezitionare a caselor din Zambaccian si Cornu ale deputatului PSD, Adrian Nastase.
Iesirea lui Adrian Nastase pe usa din dos a politicii a provocat o serie intreaga de calcule, presupuneri si pariuri politice. ... PSD-ul va trage cu dintii si va folosi orice tertip pentru a-si pastra functia. ... daca social-democratii hotarau sa-l revoce pe Nastase, functia acestuia revenea direct PSD.
Adrian Nastase i-a trimis in urma cu trei zile o scrisoare lui José Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, in care sustine ca este supus la presiuni politice de actuala Putere, care urmareste astfel ca "adversarul cel mai redutabil din campania electorala sa fie tinut cat mai mult pe tusa".
Prezentarea materialului de urmarire penala a inceput ieri in dosarul Zambaccian, cu Ioan Paun, fostul consul general al Romaniei in China si consilier economic la reprezentanta Romaniei din Shanghai.
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri.
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
Democrat-liberalul Mircea Staicu, contracandidatul lui Adrian Nastase in colegiul uninominal Mizil, a participat, vineri, la lansarea cartii "Codul Zambaccian 2", el cumparand un volum pe care fostul premier i-a dat o dedicatie, pe care urmeaza sa il doneze Penitenciarului Rahova.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi pentru Mediafax despre mentinerea lui Daniel Morar in functie, ca Traian Basescu doreste sa-si mentina "haitasii" la DNA si sa creeze, prin intermediari, o imagine buna institutiei, intr-un an cu campanie electorala prezidentiala.
el l-a laudat in direct, in aceasta noapte, la OTV, pe Adrian Nastase, spunand ca a fost un prim-ministru bun si ca este un om politic adevarat. ... "Greu de spus, insa trebuie sa recunosc ca Adrian Nastase a fost un prim-ministru bun".
PSD are o problema de imagine prin retragerile lui Nastase si Iliescu, zice Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia.
Fostul premier Adrian Nastase este mai mult "un politician de cabinet" care nu are puterea sa rupa PSD, sustine analistul politic Zoe Petre, pentru Inpolitics. Totodata, ea mentioneaza ca "politic sau nepolitic, Adrian Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare".
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a prezentat ieri Comitetului Executiv un material ce contine o serie de masuri alternative la cele prezentate de guvern in memorandumul cu FMI, printre care impozitarea diferentiata, cu doua cote, TVA diferentiat si reducerea numarului de ministere.
Adrian Nastase intinde o mana catre UDMR Adrian Nastase sustine ca viitorul guvern al USL, condus de Victor Ponta, ar trebui sa-l pastreze pe Kelemen Hunor la Cultura. UDMR primeste un semn de bunavointa de la PSD, prin vocea presedintelui Consiliului National, Adrian Nastase.
Puteti citi in continuare partea a treia a intervicului cu ADRIAN NASTASE, din Evenimentul Zilei. ... Adrian Nastase: ... Povestea cu medicul de la Iasi, Ciuhodaru, a creat o foarte multa enervare si a mai creat si un semn de intrebare si vi-l spun direct:
Basescu-Nastase, un meci cu un singur supravietuitor (Autor :
Adrian Nastase:
Nastase: ... Ai facut destul rau, ai creat o stare de haos" Adrian Nastase a fost prezent, sambata seara, in cadrul emisiunii Q&A, moderata de Alessandra Stoicescu. Fostul premier a subliniat ca, in urma cu un an, interventia de la Bruxelles a afectat statutul de suveranitate al Romaniei.
Adrian Nastase il face praf pe Radu Banciu: ... Luiza Popa ) Replici dure intre Adrian Nastase si Radu Banciu. ... Adrian Nastase a scris astazi pe blog un text in care a folosit un limbaj de neimaginat la adresa lui Radu Banciu, pe care il desfiinteaza.
google-analytics.com