Cautare

4635 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (2.92 secunde)
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
Nicio destinatie de vacanta nu e destul de indepartata de el", a scris Adrian Nastase pe blogul sau. ... "Obiectivul sau principal a fost promovarea propriei imagini", scrie Nastase despre aceasta. ... Iar competenta, dupa cum s-a vazut dupa 2004, este mai putin atractiva mediatic decat scandalul", scrie fostul prim-ministru Nastase.
Adrian Nastase a fost nevoit, ieri, sa stea fata-n fata cu toti vicepresedintii PSD maziliti tot de el in vara.
Seful comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Guenther Krichbaum, a declarat ieri, la Bucuresti, ca in Romania exista "multi Adrieni Nastase", acestia fiind oameni vizati de acuzatii de coruptie, dar cu un cuvant greu de spus intotdeauna, dand exemplul lui Serban Mihailescu sau Miron Mitrea.
Asa cum povestea, el a plasat anunturi in ziarele locale de pe coasta de est a S.U.A., cautand persoane care l-au vazut pe Elvis in 1954, si aveau fotografii sau filme cu el.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... Iar istoria lor in televiziunea oradeana a inceput exact in urma cu un deceniu.
"Bordel cu tarfe politice" publica articolul "ARMATA DEZERTORILOR LUI OPREA ISI FACE PARTID", pe care il puteti citi in continuare.
Cu ocazia asta vrem sa discutam mai multe cu voi si, la final, o sa va spunem ca va asteapta o mare surpriza.
Potrivit trezorierului PSD Gorj, economistul Gabriel Sanda, care este si viceprimarul municipiului Targu Jiu, in contul PSD Gorj se mai afla in prezent suma de 46.000.000 de lei vechi, in conditiile in care Organizatia Judeteana se lauda cu peste 20.000 de membri.
Adunati la ceas de seara in Hotelul Confort din Otopeni, sefii de filiale pesedisti s-au lepadat de fostul lor sef Adrian Nastase.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora: ... Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic.
Desi punerea in scena a fost moderna si grandioasa, iar pe holuri te intimpinau tinere cu alura de fotomodele si cu fustite de-o palma, in sala se respira un aer care amintea de partidul unic.
Desi punerea in scena a fost moderna si grandioasa, iar pe holuri te intimpinau tinere cu alura de fotomodele si cu fustite de-o palma, in sala se respira un aer care amintea de partidul unic.
Conducerea PSD a iesit in fata presei cu un bilant negru al guvernarii portocalii, intr-un soi de joc „ce ne vom face noi cand vom fi mari”.
Aceasta cifra provine din evaluarile proprii ale sindicalistilor constanteni din invatamantul preuniversitar cu care fostul ministru al Justitiei a purtat vineri o runda de discutii.
Circul perchezitiilor din blocul de pe Zambaccian s-a transformat intr-o adevarata telenovela, in care fostul premier, Adrian Nastase, joaca rolul victimei perfide. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a respins ieri, cu un scor foarte strans, de 13 voturi la 11 si un vot anulat (oare de ce?
google-analytics.com