Cautare

4636 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (3.96 secunde)
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca il vede pe Sorin Oprescu, liderul filialei, al treilea om in partid, dupa ce acesta a afirmat ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la o posibila candidatura la sefia PSD.
Fostul premier Adrian Nastase ti-a depus marti dimineata dosarul de candidatura la Secretariatul general al PSD. Consiliul National al PSD se va reuni vineri, 22 februarie, ocazie cu care iti va alege pretedintele ti va desemna trezorierul partidului.
Pe 22 iunie este ziua de nastere a lui Adrian Nastase (n. ... Ulterior, in februarie 2008, Nastase si-a recastigat pozitia fruntasa in PSD, unde ocupa acum functia de presedinte al Consiliului National. Este casatorit cu Dana Nastase si are doi copii:
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, spune ca ziua in care Traian Basescu a fost ales presedinte al Romaniei va ramane in memoria romanilor precum ziua de 11 septembrie 2001 in istoria SUA, aratand ca Romania in timpul mandatului acestuia "a fost vlaguita de un razboi romano-roman".
Adrian Nastase considera ca presedintele Basescu are un plan de a mentine PDL la putere.
Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003. Cu atat mai mult cu cat miza e identica:
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Nastase s-a salvat un ultima noapte a congresului si a reusit sa se faca reales, dar pe locul doi. ... Este evident ca din cei trei sefi, Geoana, Nastase, Mitrea, unul va cistiga partida. ... Asta se intreaba orice militant cu ambitii politice si de cariera.
Nastase s-a salvat un ultima noapte a congresului si a reusit sa se faca reales, dar pe locul doi. ... Este evident ca din cei trei sefi, Geoana, Nastase, Mitrea, unul va cistiga partida. ... Asta se intreaba orice militant cu ambitii politice si de cariera.
Adrian Nastase a fost decapitat. ... Sau de la Bunicuta cuplata, dupa cum se incapataneaza sa vehiculeze gurile rele, cu Marinarul tarii. Grabit ca fata mare la maritis, presedintele PSD (vai mama lui presedinte) Mircea Geoana s-a si grabit sa se dezica de Nastase.
Masinaria de vot a cam stat toamna trecuta blocata in povestea cu schimbarea lui Nastase. ... Nastase era oful Aliantei D.A. Doua luni s-a taiat frunza la caini, cu articole de regulament, cu negocieri in culise, cu aparitii pitoresti la microfon.
Vanghelie "care este" nici n-a apucat bine sa se bucure ca a scapat de "arogantul" Nastase, ca a si fost anuntat ca urmeaza la coada pe care social-democratii o fac la usa DNA-ului.
Si face orice, inclusiv sa dea foc tarii, pentru a-si pastra pozitia dominanta de forta asupra teritoriilor ocupate.Practic prin schimbarea legilor din justitie facute de tandemul Basescu-Macovei, Sistemul isi pierde principala arma cu care a tinut supusa o tara intreaga in ultimii doisprezece ani.
- Cat de greu este sa realizezi emisiunea "Cronica Carcotasilor" impreuna cu Serban Huidu? ... Stim sa aratam cu degetul, pentru ca de schimbat oricum nu reusim sa schimbam nimic. ... se numeste Serban Huidu! - Si tu si Serban sunteti prieteni cu actorul Gabriel Fatu.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
google-analytics.com