Cautare

4636 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (6.81 secunde)
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
(Continuare) PSD, solidar cu Adrian Nastase Presedintele PSD, Victor Ponta, dar si alti social-democrati au comentat, inainte ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte sentinta in dosarul "Zambaccian", problemele cu Justitia ale fostului premier.
Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Nastase face rocada cu Ponta", pe care il puteti citi in continuare. 'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Paradoxalul guvern Nastase sau cum sa-i lichidam pe cei mai buni", pe care il puteti citi in continuare. '"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
Cu toate acestea, documente desecretizate intre timp dovedesc ca anuntul a fost facut doar de ochii lumii si au existat, si in continuare, structuri militare ascunse, care au colectat si analizat acest fenomen.
0727.703.703 | www.TeatrulElisabeta.ro | www.RestaurantElisabeta.ro Joi, 14 ianuarie, Ora 19:00 Un arhitect cu 3 logodnice stewardese, o menajera si un prieten de la tara dezlantuie o serie de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.
ce va face Nastase dupa eliberare? Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a oferit marti seara o mostra de mare eleganta politica atunci cind a declarat la RTV ca numele lui Adrian Nastase este strans legat de PSD si ca nu poate sa vorbeasca despre PSD fara Adrian Nastase.
Aici este clar mana unei conspiratii dintre serviciile secrete romanesti, care oricum sunt sub control extern, plus servicii secrete straine, corporatii multinationale care sponsorizeaza si dau masa de manevra dimpreuna cu activul de partid al partidelor johanniste, plus o droaie de fute-vant, care au simtit ca este ora lor astrala.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Mai mult, Constitutia nu mentioneaza nicaieri ca partidul cu cel mai bun scor ar fi indreptatit sa numeasca premierul, prin urmare este vorba de o mana in care orice jucator poate plasa - iar cu un Traian Basescu ajuns seful statului ne putem astepta la orice, de la "pe de trei” pana la cacealmale.
Scosi din sarite de trecerea fortata in opozitie si simtindu-se amenintati de noua putere, PSD-istii au facut ciocul mare si au inceput sa se ratoiasca la liderii lor nationali, atitudine total nepotrivita cu social-democratia mosita de veteranul activist Ion Iliescu si cu inclinatiile totalitariste ale mai tanarului Adrian Nastase.
Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului".
Nastase il acuza pe Basescu ca a comentat ceea ce ar fi vrut sa fie scris in raportul de tara. Diversiune si tinte false, zice Nastase, prin care Basescu vrea sa acopere scandalurile Ridzi, Udrea, Placinta, ale fetelor si fratelui sau.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a anuntat, luni, ca a decis sa nu mai candideze la functia de presedinte al partidului, pentru ca nu doreste sa participe la "un circ prost scris". ... Am o mult prea mare pretuire pentru mine insumi", a mai declarat Nastase.
Nastase si-a anuntat apropiatii ca revine in politica. Strategia, discutata cu Ponta saptamana viitoare Adrian Nastase s-a retras pentru o scurta vacanta la o vila de pe Valea Prahovei, dar nu in celebra localitate Cornu, pentru a fi la adapost de presa.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
google-analytics.com