Cautare

4636 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (3.11 secunde)
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. ... La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. - Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu?
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Ce spune Shakespeare despre desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar. ... Prin desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, Victor Ponta a dat din mana altcuiva Puterea nu pentru o ora, nu pentru o zi, ci pentru o luna!
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu.
Azi, la Antena 3, am vizionat un interviu emotionant cu actorul Gabriel Fatu.
Calvarul lui Adrian Nastase trebuie oprit! DNA nu renunta la manevrele odioase menite sa-l tina in continuare in temnita pe fostul premier, condamnat politic Tribunalul Bucuresti judeca in aceasta dimineata recursul DNA la hotararea Judecatoriei Sectorului 4 de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase.
Este vorba despre un serial intitulat O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, care va putea fi urmarit pe blogul Pagini de istorie locala, unde Constantin Tudor va publica saptamanal cate doua episoade.
Mafia a scapat - ramane Adrian Nastase sa achite nota? ... Schimbarea Constitutiei pe care, nu-i asa "a pus totul", este una din temele folosite non-stop si cu varii ocazii si motivatii (cea mai recenta - sa modificam imediat ca asa cere UE);
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Luminita Parvu publica pe HotNews.ro un comentariu intitulat "Adrian Nastase isi pregateste candidatura pentru sefia PSD. Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
UPDATE Cat va sta Adrian Nastase la puscarie. ... "Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole. Cu cei doi a avut doua vise ciudate, care par sa elucideze multe lucruri.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Deci, proiectul de lege a cazut, am votat de pomana raportul, ca sa fiu sincer cu dumneavoastra .
Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. ... Cu un om destept. Cu cine vine Alianta? Cu un om care a furat flota, un om mincinos, un om care ne-a facut puturosi, lenesi.
In schimb, Geoana trebuie sa stea cu ochii pe cei doi secunzi ai sai - Adrian Nastase si Miron Mitrea - doua "piese” prea grele si versate pentru a fi lasate in voia lor.
Adrian Nastase este la un pas de excluderea din partid, Mircea Geoana profitand din plin atat de declaratiile acestuia - pretext pentru reizbucnirea unor vechi ostilitati -, dar si de evolutia in dosarul Zambaccian.
Gabriel Oprea ii declara RAZBOI lui Dragnea si vrea ALIANTA cu Ponta! ... Razvan Gheorghe) Asa cum PSnews.ro a dezvaluit, in urma cu mai bine de o saptamana, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine, oficial, in jocurile politice. ... Domnul Oprea va reveni cu elan si putere de munca!
google-analytics.com