Cautare

1025 de rezultate pentru "ilie bureata" (8.11 secunde)
Ilie Sarbu: Alianta PSD cu UNPR este stabila, dar punctual vom mai avea probleme Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a asigurat ca alianta social-democratilor cu UNPR este stabila si ca problemele punctuale, care se vor mai inregistra la nivelul judetelor, "nu trebuie sa ne sperie".
- Am auzit si eu de posibilitatea asta (ca Ilie Sarbu sa demisioneze de la sefia grupului senatorial PSD - n.r.), n-am insa certitudinea ca se va produce, mai ales ca n-am mai discutat cu Ilie Sarbu si nu ne-am intalnit nici la reuniunea Senatului.
Eu nu fac liste negre Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Problemele pe care le întâmpini într-o eventuala activitate comerciala în acest domeniu se leaga de gasirea unor angajati pregatiti.Flori în CraiovaPe acest segment de piata s-a axat Ilie Dumitru când a înfiintat firma MEFIM AGRO din Craiova.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. ... Rezultatele studiului au aratat ca Ilie Bolojan are sanse reale de a ocupa scaunul de edil-sef.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, atrage atentia ca, potrivit datelor centralizate de MAPDR, in 2009 in Romania ar putea fi declarata starea de calamitate din cauza secetei."Din ceea ce am centralizat la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in prezent avem 1.054.000 de hectare afectate in proportie de 50% sau mai putin.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a oferit asigurari ca seceta ce va afecta Romania in vara acestui an nu va duce la scumpirea produselor alimentare.
Astfel, liderii coalitiei au decis ca ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, sa prezinte miercuri, in sedinta de guvern, o strategie de urgenta care sa prevada extinderea sistemelor de irigatii, avand in vedere prognoza de seceta, a anuntat ieri vicepremierul Dan Nica, dupa sedinta coalitiei.
In cadrul unei conferinte de presa despre combaterea efectelor secetei din Romania, Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a precizat ca in ultimele cinci luni suprafata irigabila a crescut de la 60.000 de hectare la 563.000 hectare, urmand ca prin decizia de astazi a Guvernului aceasta sa ajunga la 763.000 hectare.
"Cand l-au pus pe Ilie Sarbu ministru, am fost suparat", a recunoscut Steriu la Antena 3, dovedind ca acuzatia lansata la adresa sa de Ilie Sarbu, ca ar fi oportunist si umbla numai dupa functii, nu e chiar lipsita de temei.
Ilie Serbanescu, explicatie-soc:
Ilie Sarbu: Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Pentru Ilie Sarbu, declaratia privind scaderea TVA la alimente reprezinta "o fumigena cu iz de minciuna" Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, considera ca declaratia ministrului Agriculturii Valeriu Tabara privind reducerea TVA la produsele alimentare "seamana izbitor" cu cea a ministrului Muncii Sulfina Barbu si a democrat-liberalului Sorin Frunzaverde privind cresterea salariilor si pensiilor cu 5% incepand cu luna aprilie a acestui an si reprezinta "o tactica banala" si "o fumigena cu iz de minciuna" de a incerca redresarea situatiei "dezastruoase" din tara.
Ilie Serbanescu: Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Ei sint albi, mingea e rosie, deci suficiente motive pentru baietii lui Ilie Stan sa manince jar. ... Ilie Stan Rezerve: ... Arbitrul a lasat jocul sa continue spre disperarea fotbalistilor lui Ilie Stan, care au acuzat ca Tatu a fost tinut (foto).
Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. ... In minutul 20 Ilie Stan avea deja doua schimbari facute, iar Chiriches era reprofilat fundas dreapta.
Cristina Ilie este absolventa a Facultatii de Chimie Industriala, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si a Facultatii de Drept - Universitatea Romano-Americana.
Brigitte si Ilie Nastase au probleme in cuplu, iar lucrurile par sa se inrauteasca dupa ce fostul tenismen a fost fotografiat in prezenta unei blonde la o terasa din Bucuresti.
Ilie Badescu:
google-analytics.com