Cautare

68606 de rezultate pentru "il" (1.83 secunde)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
De asemenea, Basescu si-a manifestat bucuria ca eticheta de "marinar” pe care PSD i-o atribuie in campanie nu prinde la electoratul constantean, care il respecta si i se adreseaza cu "domnul comandant”.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Actuala conducere a Camerei Deputatilor incearca sa-i ajute pe cei care vor deveni parlamentari dupa alegerile din 28 noiembrie, pregatindu-le din timp actele normative legate de proceduri si de activitatea legislativa.
Liderii PNL-PD au prezentat ieri, intr-o intalnire cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini, oferta de guvernare a Aliantei D.A. in domeniul mediului de afaceri.
Pe listele PRM pentru alegerile parlamentare se regasesc, alaturi de un mare numar de actuali parlamentari, doua nume noi: Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
Un aspect cu adevarat interesant il reprezinta insa schisma aparuta intre primul revolutionar al tarii (si "ultimul pe lista”) Ion Iliescu si marea majoritate a revolutionarilor care, pana mai an, nu mai pridideau ridicandu-i osanale si preamarindu-i meritele aceluiasi Iliescu.
Victor Bostinaru, secretar executiv al PSD responsabil cu relatiile internationale, a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Turism electoral "Daca se adauga celalalt element pe care noi il consideram foarte important, si anume excursionismul electoral, putem ajunge la concluzia ca, daca exista o intentie solida, frauda poate depasi 3%", a precizat Parvulescu.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni. ... Pupilul lui Iliescu De pe cealalta parte a spectrului politic, acelasi rol de "iepure politic" il joaca si Petre Roman.
Trecand insa la categorisirea politicienilor, in functie de ridicolul pe care multi dintre ei nici nu il sesizeaza, din categoria politicienilor care se ascund in spatele listelor cap de afis este Eduard Martin - fiul prefectului.
google-analytics.com