Cautare

68 de rezultate pentru "igena" (4.81 secunde)
Consiliul National Secuiesc (CNS) a facut ieri public continutul unei scrisori, pe care o va trimite premierului ungar Ferenc Gyurcsany, in care solicita revizuirea Tratatului de buna vecinatate semnat de Romania si Ungaria in 1996.
Partidul Social Democrat face ce stie el mai bine si lanseaza fumigene peste fumigene in cadrul campaniei furibunde de discreditare a Aliantei.
Lovitura de teatru pe o scena politica ce parea sa intre intr-o stare de binemeritata acalmie. In ciuda deschiderii afisate de presedintele PSD Mircea Geoana la intalnirea cu presedintele interimar si social-democrat al tarii, liderii organizatiilor judetene sunt de cu totul alta parere.
Partidul Democrat a finalizat cercetarea sociologica pe care a desfasurat-o timp de mai bine de doua saptamani in toate localitatile importante ale judetului Constanta, rezultatele oficiale urmand a fi anuntate saptamana viitoare.
Sindicatele din invatamant protesteaza vehement la aflarea vestii ca Guvernul amana cu o luna majorarea salariilor personalului didactic.
Adrian Nastase (foto) scrie pe blogul personal ca demolarea zidurilor Parlamentului este un subiect penibil lansat de "sufragetelea" lui Traian Basescu si "o fumigena" aruncata doar in scop electoral si de imagine.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, referitor la demersul PD-L de a solicita inceperea urmaririi penale in cazul fostului premier, ca liberalii nu vor obstructiona aceasta actiune.
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
Conservatorii se pregatesc sa faca o surpiza aliatilor social-democrati cu ajutorul carora au intrat in Parlament (5 conservatori: 4 in Camera Deputatilor si unul in Senat - Dan Voiculescu).
Cotidianul.ro arunca pe piata o fumigena menita sa destabilizeze PSD. Cica in timp ce la Bucuresti, greii din toate taberele din partid ii pregatesc debarcarea din fotoliul de sef al PSD, Victor Ponta se bronzeaza fara griji in Dubai.
Agentiile de presa informeaza: 12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. Pe 12 Octombrie este sarbatorita Ziua Nationala a Spaniei.
Ziare.com informeaza: Anticipatele, salvarea lui Traian Basescu In toamna anului trecut, presedintele conditiona posibilitatea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare de realizarea regionalizarii.
Surpriza de proportii la THR "Marea Neagra", una dintre cele mai mari societati turistice din sud-estul Europei.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice.
Robotica Noelle a "nascut" pana in prezent in Afganistan, California si in alte zeci de locuri de pe glob. Dupa cum informeaza site-ul Daily News & Analysis, Noelle nu este altceva decat un manechin umanoid "insarcinat", utilizat pentru pregatirea studentilor in institutiile scolare medicale si in maternitati.
Una din multele tentative de eludare de la plata taxelor vamale a fost descoperita, in Portul Constanta Sud, in luna aprilie a acestui an.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca tema deblocarea partiala a productiei indigene si finantarea locurilor de munca, pe care o puteti citi in continuare.
Pentru ca au decis sa nu taie banii pensionarilor, presedintele Traian Basescu a criticat Parlamentul Romaniei si Curtea Constitutionala.
Iosif Buble (foto), reporter la Antena 3, arunca o fumigena pe blog: "Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada?
AGERPRES informeaza :
google-analytics.com