Cautare

93 de rezultate pentru "igena alimentatiei" (2.89 secunde)
De asemenea am mai cerut o serie de precizari legate de interpretarea legii protectiei muncii si a normelor de protectie a muncii, mai precis legate de acordarea alimentatiei de efort, referitoare la cantitatea acordata si la locurile de munca unde se poate acorda.
Aceasta se agraveaza in timpul plansului sau alimentatiei - crestere si dezvoltare mai lenta decat normalul (in cazul bolilor congenitale mai severe).
Presedintele PSD Constanta a mentionat ca ‘‘interzicerea fumatului in totalitate in Romania‘‘ aduce deservicii majore turismului si agentilor economici din domeniul alimentatiei publice si discrimineaza fumatorii care reprezinta o jumatate din populatia tarii, in conditiile in care nefumatorii ‘‘pot manca si sa-si bea cafeaua‘‘ in spatiile destinate nefumatorilor.
Autodisponibilizarea de personal, productia scazuta din ultimele doua luni, acordarea alimentatiei de efort, imbunatatirea vestiarelor si grupurilor sociale au fost principalele subiecte discutate ieri de catre reprezentantii conducerii si cei ai sindicatelor de la Combinat.
Problemele aparute in ultimele luni in furnizarea alimentatiei de efort catre angajatii care muncesc in conditii grele sunt departe de a fi rezolvate.
In contextul actualei crize alimentare si financiare, consider ca, Uniunea Europeana trebuie sa isi continue eforturile pentru a ramane principalul contribuitor la securitatea alimentara mondiala, a declarat deputata Viorica Dancila, cu prilejul participarii la Proiectul "Votati Primarul European" si pentru a marca Ziua Mondiala a alimentatiei, care se sarbatoreste in fiecare an la 16 octombrie.
Potrivit unor studii realizate in Romania, s-a constatat o crestere a interesului acordat alimentatiei zilnice, precum si trendul ascendent inregistrat cu privire la selectarea tuturor ingredientelor aflate in compozitia produselor de brutarie sau patiserie de pe piata.
Ministrii europeni ai sanatatii participanti la acest eveniment au facut apel la o larga mobilizare in lupta contra obezitatii si a alimentatiei dezechilibrate. ... Multi psihologi avertizeaza asupra amplorii obezitatii la copii, pe fondul alimentatiei dezechilibrate, a abuzului de fast-food.
La pesoanele anorexice sau obeze sensibilitatea simtului olfactiv este dereglata Simtul mirosului ar putea fi modificat prin schimbarea alimentatiei. Cercetatorii de la Universitatea Florida (SUA) au demonstrat ca un surplus de alimente grase este de natura sa inhibe simtul mirosului.
refuzul alimentatiei, plans, agitatie, paloare, febra, varsaturi, eruptii tegumentare; ... tablou similar bebelusilor, dar greata, durerile abdominale si refuzul alimentatiei sunt mai pronuntate;
Recent, a avut loc conferinta de ziua Internationala a Alimentatiei la Centrul Medical Neolife din Bucuresti. ... Rezultatul, care arata ca peste jumatate din populatia Romaniei este supraponderala, a fost facut public, azi, la conferinta de presa organizata de Centrul medical oncologic NeoLife, de Ziua Internationala a Alimentatiei.
In tratamentul ficatului gras, primul pas spre vindecare este modificarea alimentatiei, astfel incat corpul sa metabolizeze rapid grasimile ingerate.
Cunoscuta ca fiind un promotor al stilului de viata sanatos, Simona si invitatii sai, au impartasit participantilor sfaturi privind protejarea pielii in sezonul cald, ingrijirea pielii bebelusilor inca din prima zi de viata, detoxifierea si rolul alimentatiei vara.
Regimul Pegan se bazeaza pe fructe si legume, in ansamblul alimentatiei, ele reprezentand 75%. Proteina de origine animala este permisa, dar ea trebuie sa fie bio si nu trebuie sa depaseasca 25% din totalul alimentatiei zilnice.
Cauzele aparitiei sunt multiple, dar se invart in jurul alimentatiei si a varstei. - Barbatii sunt mai predipusi decat femeile sa acumuleze grasime multa pe abdomen.
Am incercat sa discutam cu ei si sa incercam sa introducem acest lucru in Legea produselor agro-alimentare, asa-zisul Cod de bune practici in domeniul alimentatiei.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a primit premiul "Ministrul anului", alaturi de ministrul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, Gheorghe Flutur.
Toti sunt constienti de pericolul alimentatiei industriale, plina de E-uri si aducatoare de boli pe care medicina actuala nu le poate trata.
Aceasta afectiune este mult mai frecventa in tarile in care carnea si produsele lactate reprezinta baza alimentatiei decat in cele in care aceasta este reprezentata de orez, alimente de baza de soia si legume.
Este necesara schimbarea stilului de viata si a alimentatiei. Studiile arata ca reducerea procentului de grasime corporala cu 3-5% scade sansele de a face diabet.
google-analytics.com