Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (2.58 secunde)
"In numele Partidului National Liberal, va spun ca vom invinge!", a declarat Crin Antonescu in debutul cuvantului catre Congresul Extraordinar al Partidului Conservator, de la Sala Palatului Regal, neincapatoare pentru cei 6000 de participanti, intr-o organizare remarcabila.
Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, va fi aparat de colegii de partid. ... "Daca un europarlamentar din Opozitie raspunde politic pentru o atitudine sau un act care nu se incadreaza in atributiile obisnuite, ce sa mai vorbesc de un ministru al Romaniei... ... Ei sunt hoti si se apara.
Intru zilele acestea in Gara de Nord a iubitei noastre capitale, Bucuresti. Aurolaci, hoti de buzunare, prostituate si, mai ales, o duhoare de WC-uri necuratate si suprasolicitate.
Cel mai important semnal de astazi (...) este ca putem fi impreuna o armata de oameni care rezistam la dosare penale, la taierea bugetelor, la linsajul din mass-media prezidentiala si ca avem curajul sa le spunem celor de la putere ca mai au foarte putin", a spus Ponta, la prezentarea viziunii USL pe administratie locala, informeaza NewsIn.
"Basescu e un politician muribund care se teme de popor" Traian Basescu a ajuns la stadiu de politician muribund care se teme de popor si tocmai de aceea face tot ce se poate pentru a ramane la putere prin orice mijloace, afirma ex-premierul Adrian Nastase, pe blog.
Ion Marin) Traian Basescu si-a dovedit inca o data maiestria in deturnarea atentiei presei si populatiei de la obiectivele cu adevarat importante, focalizand-o pe ceea ce-l intereseaza. Un adevarat regizor de lumini si umbre.
Probabil ca multi privesc cu uimire si lipsa de intelegere spre greci: ... De ce tot protesteaza? ... Isi dau singuri la cap speriind turistii, singurii de la care mai pot astepta ceva...
O agenta de la Postul de Politie Giurgita a tras mai multe focuri de arma pentru a prinde un grup de hoti care incercau sa fure un cablu telefonic suprateran al Romtelecom.
Oricat de mult ar dori alegeri rapide, opozitia ar trebui sa spuna "nu" comasarii alegerilor Vasile Dancu crede ca opozitia ar trebui sa respinga comasarea alegerilor, care genereaza disfunctionalitati din cauza multimii mandatelor ce trebuie alese, a politizarii scrutinului pentru administratie si avertizeaza ca PDL vrea sa organizeze alegeri pe actuala configuratie de primari.
Ce crede Diaconescu despre o relatie cu PDL PDL nu exclude posibilitatea unei colaborari politice cu Partidul Poporului, introdus pe scena politica de Dan Diaconescu, dar numai daca va accede in Parlament, a declarat astazi, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, democrat-liberala Elena Udrea.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Afacerilor Externe Teodor Baconschi o interpelare prin care i-a atras atentia asupra denigrarii romanilor:
Voi face o scoala pentru politicieni dupa ce plec de la Cotroceni, ca sa invat tinerii sa faca politica.
In opinia lui Paleologu, valul de demisii din PDL este "un simptom al faptului ca partidele romanesti nu sunt suficient de inchegate din punct de vedere doctrinar, al militantismului politic".
Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
Un frustrat din Japonia care nici macar n-are cetatenia romana, dupa cum singur a declarat, deci n-are nici dreptul de plangere penala in Romania - decat daca, evident, ca ce!tatean strain ar veni in Romania si ar pati ceva cu incadrare penala.
Oamenii astia par ca nu stiu ca se afla la putere iar poporul asteapta de la ei masuri radicale si urgente. ... Traim un moment de cumplit dramatism in istoria tarii. ... Ei bine, revolta mea, nemultumirea celor mai multi se izbesc de acest calm care pare uneori nesimtit.
hoti, corupti, puscariabili. ... Dupa ce Guvernul MRU a pierdut majoritatea in Parlament, avand experienta utilizarii unor sefi de institutii din Opozitie, la SRI si SIE, am facut incercarea coabitarii pentru a evita instabilitatea politica. ... Era o distanta de la 2007 la 2012.
"Am transmis elevilor ca, oricat de demodata ar fi vorba 'Ai carte, ai parte', sa stie ca va ramane intotdeauna de actualitate, pentru ca un om nu va fi niciodata implinit decat (sac!) daca are parte de carte.
Razvan Dumitrescu) Ma gandeam sa incep cu o ghicitoare...Ce se intampla atunci cand premierul are o intalnire "anormal de normala " cu Guvernatorul Romaniei?
La umbra nucului batran numit "Traian Basescu" n-a crescut mai nimic Desi incep sa se contureze doua directii in PDL, una reprezentata de Vasile Blaga si vechea garda, alta, aripa "baronilor tineri", care ar fi agreata de Elena Udrea, partidul nu si-a gasit, pana in prezent, un "craisor" pe care sa-l scoata in fata si care sa domine discursul lui Crin Antonescu sau actiunea politica a lui Victor Ponta, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV, in emisiunea "PERSPECTIVA".
google-analytics.com