Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (3.18 secunde)
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Sedinta de constituire a Consiliului Local al Comunei 23 August nu a pus probleme, inclusiv reprezentantul Prefecturii, subprefectul Cozmin Andrei, apreciind linistea de care a avut parte, spre deosebire de situatiile din alte localitati.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. Dupa ce PSD i-a invalidat mandatul de consilier local, ieri, i l-au anulat si pe cel de consilier judetean.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
Partidul National Liberal a si facut-o deja, iar in continuare va vom prezenta colegiile din judetul Constanta - 10 pentru Camera Deputatilor si 4 pentru Senat -, cu toate ajustarile de ultima ora pe care guvernantii le-au facut in aceste zile, precum si candidatii PNL pentru fiecare colegiu in parte.
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
Dupa discutiile de ieri intre liderul interimar al PD-L Constanta, Mircea Banias, si doritorii sa candideze, pentru Senat s-au conturat urmatoarele propuneri:
Cei mai multi dintre parlamentarii de Constanta au preferat, vineri seara, sa ramana in Bucuresti decat sa se intoarca in teritoriu, motivele fiind vremea capricioasa si accidentul de pe Autostrada Soarelui.
Recomandarile de la centru privind colaborarea PSD - PD-L sunt din ce in ce mai ferme. Daca la inceput se vorbea despre stabilirea unor noi majoritati la nivel de consilii locale doar acolo unde se poate, iata ca la nivelul judetului Constanta lucrurile incep sa se nuanteze.
Ostilitatile din sedintele de Consiliu Local Navodari risca sa fie reluate, pe masura ce PD-L solicita, cu insistenta, postul de viceprimar, in baza colaborarii dintre cele doua partide la nivel national.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea efectueaza o actiune de verificare pe linia masurilor privind prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) si a protectiei civile. In aceasta "hora" au fost introdusi toti operatorii economici, unitati de invatamant si institutii publice.
Nascut, crescut, pensionat in Murfatlar. Adica Basarabi. Chiar seamana cu presedintele, iar pleoapa stanga pare a fi marca inregistrata in neam.
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
Ai pretentii de la astia?! Plesu originar din marea localitate Parscov este normal sa-l sustina pe colegul Basescu, taran si el din Murfatlar. Sistemul dintre ei este cu poate-mi pica si mie ceva dar mult, asa ca de la flotant la flotant.
23.337 miliarde de lei, aceasta este suma recuperata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in perioada 2001-septembrie 2004.
In anul 2004, Serviciului Tehnic Delegat din cadrul Serviciului de Dezvoltare Rurala, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, prin cele doua Birouri ale sale a verificat un numar de 25 de proiecte depuse in cadrul Programului SAPARD.
Romania va propune Uniunii Europene o lista cu 39 de denumiri geografice protejate si recunoscute pentru bauturile spirtoase, potrivit unui ordin al Ministerului Agriculturii. Cele mai multe bauturi sunt incluse la categoria palinca, unde sunt recunoscute 21 de produse.
Se pare ca presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea sa castige pariul cu evazionistii, indiferent in care sector se afla acestia.
Institutelor de cercetare din domeniul agricol li se pregateste ceva, dar de bine, dupa cum ne-a declarat ing.
google-analytics.com