Cautare

851 de rezultate pentru "hotel sirena saturn" (2.73 secunde)
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. ... Bran-Brad-Bega din Eforie Nord si Cleopatra din Saturn. ... Relansarea hotelului Cleopatra 4* din statiunea Saturn a fost facuta printr-o seara de foc in muzica marii.
Marea Neagra SA se pregateste sa vanda prin licitatie publica activele unor unitati turistice situate in Eforie Nord, Eforie Sud si Saturn, unde actionar majoritar este "SIF Transilvania".
"Nu pot sa ma plang decat de plaja Saturn. ... "Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn. Inca din prima zi a trebuit sa ne luptam, in camera de hotel, cu...
Saturn este planeta care va forteaza sa mergeti dincolo de reconciliere si sa invatati cum sa va descurcati cu cineva de langa dumneavoastra. ... Saturn va induce responsabilitati sporite fata de copii.
La nici o luna de zile dupa ce a vandut trei hoteluri din statiunea Saturn cu circa 10 milioane euro, compania THR Marea Neagra anunta deja o noua sesiune de vanzari.
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.
Este vorba, in primul rand, despre hotelurile "Alfa", "Beta" si "Gama", la care se adauga Restaurantul "Mercur" si terenurile aferente acestuia, toate in statiunea Saturn.
Dupa cum era de asteptat, la prima licitatie organizata de Fisc pentru vanzarea Satului de Vacanta Dunarea din Saturn nu s-a prezentat nimeni.
La un hotel de doua stele vei plati 330 lei/persoana/loc, la un hotel de trei stele sejurul te va costa 360 lei/persoana/loc. ... Daca optezi pentru un hotel de doua stele, agentia va primi un comision de 33 de lei.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... La Concorde Old Bucharest Hotel le gasesti pe amandoua.
• Un hotel de 4 stele din Poiana face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoana pentru 2 nopti cazare, la un hotel de 4 stele din Brasov pentru minivacanta de Revelion o noapte de cazare costa 200 de lei de persoana, iar pentru un sejur de 3 nopti pretul este de 578 de lei de persoana, in timp ce la un hotel de 3 stele din oras preturile pornesc de la 60 de lei de persoana pentru o noapte.
Pe plaja Adras din Saturn , plaja grav avariata, nici urma de lucrator al DADL, ceea ce nu poate conduce decat la concluzia ca, inca o data, directorul institutiei mentionate, Ionel Manafu, minte cu nerusinare, arunca...
In cel mai scurt timp, Piata Saturn, de pe strada Rozelor din Mangalia, va fi redeschisa publicului larg.
, prin licitatie, a Satului de Vacanta Dunarea din statiunea Saturn, proprietate pusa sub sechestru a Petromin. ... In afara cladirilor din Satul de Vacanta Dunarea, din statiunea Saturn, Petromin va ramane si fara terenurile aferente.
- Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 are loc in Capricorn, semnul cel mai aglomerat, in care, pe langa Saturn, Pluton, Luna Neagra si Nodul Sud, se gasesc si Mercur (intre 5 si 24 ianuarie) si Soarele (pana la 21 ianuarie).
In Mangalia, la Hotel „President” tarifele, calculate in euro, au scazut cu un procent de aproximativ 17%, astfel ca o camera simpla este 43 de euro, una dubla „single” este 45 de euro, dubla de lux este 80 de euro, apartamentul de lux - 106 euro, iar apartamentul „prezidential“ costa 156 de euro.
Astfel, pretul unei camere duble la un hotel de doua stele, pentru o noapte, va fi cuprins intre 130 si 150 de lei. La un hotel de trei stele, turistii vor plati pentru o noapte intre 210 si 250 de lei.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
google-analytics.com