Cautare

408 de rezultate pentru "horoscop" (2.56 secunde)
BERBEC Dragoste - Este o perioada favorabila iubirii si intalnirilor romantice. Totusi, nu este inca momentul pentru a trece la pasul urmator.
BERBEC Excese in cheltuieli, intregul interval, mai ales pentru obiecte de lux. Este posibil miercuri sa aiba impresia ca si la actualul serviciu le este bine si sa refuze propuneri exceptionale.
BERBEC: Dragoste: Esti prea incapatanata si acest lucru il scoate din minti pe partenerul tau, scrie estisuperba.ro. Incearca sa mai lasi se la tine in cuplu, altfel s-ar putea sa ramai singura pana la sfarsitul lunii.
BERBEC: Cineva despre care credeai ca te-a dat uitarii vine ca sa faci impreuna cu el planuri de vacanta, de colaborat a ceva pe linie profesionala, sau de locuit impreuna.
BERBEC Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
stiri locale, preturile in piete, meteo, horoscop etc. Un singur modul depasea priceperea si intelegerea d-lui Badea: revista presei, unde avea impresia ca trebuie sa isi exprime parerile proprii, nu sa imi aduca la cunostinta ce este potential interesant in diferite publicatii.
Deschis pana duminica, ora 16.00, Exporom Auto Show si 4Tuning FEST a oferit vizitatorilor transport gratuit de la statiile de metru Republica si Piata Unirii (Hotel Horoscop), iar intrarea a fost libera.
BERBEC 21.03-20.04: Ritmul alert in care sunteti nevoiti sa va rezolvati problemele va determina sa va pierdeti si farama de rabdare care v-a mai ramas.
Serviciul I-Mode permite utilizatorilor accesul la stiri, informatii din domeniul financiar, prognoze meteo, anunturi de angajare, date pentru calatorii, horoscop, programul filmelor de cinema, jocuri.
BERBEC 21.03-20.04: Inceputul saptamanii va gaseste foarte preocupati cu treburile casei. Se pare ca doreati de mult timp sa faceti schimbarile planificate pana la ultimul detaliu si acum a sosit momentul sa va puneti in aplicare planurile.
BERBEC 21.03-20.04: Sunteti hotarati sa puneti in aplicare toate planurile si ideile pentru a obtine succesul scontat. Nu dezvaluiti insa toate planurile colegilor de serviciu, uneori sfaturile primite va pot provoca mari pierderi.
• Saptamana 7 - 13 ianuarie este incarcata de paradoxuri. Pe de o parte ne conduce spre un gen de dinamism care ne spune ca a venit timpul deciziilor categorice ori spre o forma de pasivitate care ne transforma in spectatori ai propriilor existente.
BERBEC 21.03-20.04: Un pic de vigilenta din partea dumneavoastra ar salva relatia in care sunteti implicati si v-ar da mai mult curaj sa mergeti mai departe.
BERBEC 21.03-20.04: Inca de la inceputul saptamanii popularitatea celor care sunt in cautarea dragostei adevarate va ajunge la apogeu.
BERBEC 21.03-20.04: Pastrati documentele confidentiale cat mai bine ascunse pentru ca un prieten indiscret va poate aduce multe neintelegeri atunci cand isi baga nasul acolo unde nu trebuie.
BERBEC 21.03-20.04: Este posibil sa lansati un proiect ticluit inca de anul trecut si daca sunteti in cautarea unui loc de munca s-ar putea sa primiti oferte greu de refuzat.
Berbec Zilele acestea sunt favorabile intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Bucura-te de prezenta celor dragi si asculta cu interes ceea ce ti se spune.
BERBEC 21.03-20.04: Zilele ce urmeaza vor fi destul de confuze. Elevii ar trebui sa se implice mai mult si sa-si imbunata-teasca metodele de studiu.
BERBEC 21.03-20.04: Este vremea aventurilor, indiferent daca prietenii vi le sugereaza sau va luati inima in dinti si incercati sa cuceriti pe cineva ce vi se pare de neatins.
BERBEC 21.03-20.04: In sfarsit veti gasi o data pentru totdeauna solutia unei probleme de familie, legata de un membru mai in varsta.
google-analytics.com