Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (2.79 secunde)
Purtatorul de cuvant al consortiului Nabucco Gas Pipeline International, Christian Dolezal, a declarat insa ca nu are informatii privind aparitia unor eventuale probleme la proiectul Nabucco si ca semnarea acordului interguvernamental va avea loc azi, la Ankara.
Cu toate acestea, Butnaru nu a primit nici pana in ziua de azi (de fapt ieri) nici un fel de instiintare din partea ministerului. "Nu am primit nimic nici azi (n. ... "Nu am luat la cunostinta nici pana azi de demiterea mea.
Despre Basescu, el a zis ca nu e azi decat capetenia uneia din cele doua bande mari care isi disputa ce a mai ramas din Romania.
'In urma cu 20 de ani se aprindea scanteia revolutiei romane, in fata casei, pe atunci, a pastorului, azi, episcopul Tokes Laszlo. ... Nici George Serban, autor al Proclamatiei de la Timisoara, nu mai e azi.
Substratul acestui scenariu este ca de azi pana in 2012 PDL se face praf. ... Substratul acestui scenariu este ca, de azi pana in 2012, PDL se face praf. ... Totul pe fondul unei crizei economice internationale, ca si azi.
Mai ales ca Zeus isi aminteste si azi cum Moliceanul liberal a devenit, peste noapte, un Tariceanu care l-a sfidat pina la finalul mandatului. ... Tot azi, premierul a fost convocat urgent la Cotroceni, unde a discutat o ora cu presedintele.
De fapt, doar ei doi ar fi trebuit sa vorbeasca azi, simplu si clar, pe teme economice. ... Evenimentul de azi a fost ratat din pricina organizarii lamentabile si a comunicarii execrabile. ... Daca USL continua ca azi, regimul Basescu bate recordul lui Ceausescu.
Treceti de la voi si nu va suparati pe mine ca n-am dat azi meniul zilei, dar tineti seama de faptul ca e ultima zi de post si maine e o mare, sublima sarbatoare.
Azi este 21 septembrie, nu a mai ramas decat un trimestru si un pic din acest an, iar din punct de vedere astronomic de azi incepe toamna - anotimpul sintezelor si al calculelor cum am mai spus, motiv pentru care imi permit sa trag cu ochiul in ograda lui Boc si sa numar "bobocii".
Dar azi si-a batut propriu-i record. ... Opozitie a facut Ludovic Orban, cu adevarat, azi, a fost ca si cum s-ar fi pus de-a curmezisul ca baiatul ala din Piata Tian-an-Men. ... Si de fapt, chiar si ce-a facut Ludovic azi e prea putin.
Consiliul Judetean Constanta a lansat o provocare, care ar putea pune capat planului lui Basescu. Un referendum pe aceasta tema la nivelul judetului. Are loc azi. ... Traian Basescu poate fi invins chiar azi.
E exact situatia PDL de azi. ... (Asa cum nici pedelistii nu mai cuteza, azi, sa faca bai de multime, de frica huiduielilor).
- Au trecut 12 ani de cand am votat, desi nu eram membru de partid, PSD, crezand ca un guvern al PSD va face bine Romaniei, si cred ca am votat bine in 2000 - In 2001 am primit propunerea de a ma alatura unui guvern care cred ca a facut bine Romaniei - Am fost presedintele organizatiei de tineret a PSD - In urma cu doi ani mi-ati incredintat un mandat extrem de greu - Vreau sa fiu liderul dvs care sa va spuna cum castigam alegerile, nu de ce le-am pierdut - Pentru mine, o functie administrativa e mai putin importanta decat calitatea mea de membru al PSD - Sunt convins ca putem castiga impreuna, sunt convins ca o sa fie greu la guvernare, sunt convins ca putem reconstrui Romania - Vreau sa va multumesc ca ati dovedit inca o data ca sunteti un partid de oameni seriosi, responsabili - Cred si va multumesc ca decizia de azi de a sustine o persoana care nu e membru al PSD pentru functia de presedinte e decizia buna pentru Romania - Impreuna cu Crin, o sa incercam sa facem tot ce tine de noi sa va dovedim ca ati facut bine avand incredere in noi - Vreau, impreuna, sa sarbatorim victorii, sa nu mai trecem prin infrangeri, prin divizari UPDATE ora 11:45 - Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca nu acorda prea mare importanta scrisorii transmise de catre presedintele Traian Basescu, aratand ca revizuirea Constitutiei nu poate fi tratata printr-o "scrisoare pierduta la ceas de seara" si ca seful statului a vrut sa deturneze atentia.
Schimb pe oricine care nu va intelege ca de azi jucam intr-un alt film, al competentei Noul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, a preluat, marti dimineata, mandatul de la Gabriel Berca, fostul detinator al portofoliului Internelor.
Executivul discuta azi ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor bugetarilor cu 8%, ca si ordonanta referitoare la returnarea catre pensionari a CASS platit in plus, actele normative fiind anuntate de premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de guvern, informeaza NewsIn."Astazi, dupa cum ati putut vedea pe ordinea de zi, avem actele normative pentru implementarea deciziilor pe care le-am luat deja saptamana trecuta, referitoare la salarii, la pensii, la reorganizarea ministerului Administratiei si Internelor, tinand cont de noua structura", a declarat seful Executivului.Pe ordinea de zi a sedintei de guvern de azi se afla trei proiecte de ordonanta referitoare la "
Sfarsitul lui Basescu e azi! Daca mai aveti o farama de luciditate, si macar un dram de bun-simt, recunoasteti ca azi ati facut un gest de neam-prost, mergand la hipermarket cu presa dupa curul vostru. ... Azi ati iesit definitiv de pe scena politica.
Referendumul ar putea fi doua zile Referendumul pentru demiterea presedintelui este posibil sa fie organizat pe perioada a doua zile, a declarat, azi, la RFI, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
In consecinta, Barroso, Reding si van Rompuy au dat niste comunicate in care s-au adresat in egala masura tuturor partidelor si n-au iesit la declaratii comune cu Basescu, ceea ce toata lumea a remarcat, amintindu-si declaratia suspendatului din iulie, care azi ii bate fundul, anume ca "e un semn infiorator pentru Romania" faptul ca Barroso n-a iesit la declaratie comuna cu Ponta.
Azi fugaresti alegatorii pe tarla, cu procurorii, maine le ceri votul... ... Azi le belesti motul mamii lor de mamici si bebelusi, maine pui inimioara semn electoral - iar nu merge.
google-analytics.com