Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (6.35 secunde)
Azi, ca si atunci, nu gasesti pe intinderea campului nici un loc cu umbra, asa ca am grabit pasul spre a parcurge cei 4 kilometri cari despart Radovanu de Negoiesti, cat aerul mai pastra inca racoarea diminetii.
Acolo unde era paine candva, azi poate fi amar si umilinta. Lucrurile care pretuiau nimic, azi pot deveni odoare scumpe, iar uneori si vorba buna trebuie cumparata asa cum se cumpara un hanger. ... Cum n-am mai baut pana azi.
Aceasta credinta a ramas "in vigoare" si azi, cand, in ciuda trecerii veacurilor, omul crede acelasi lucru. ... Pe buna dreptate, spun si azi cercetatorii. Mai aproape de noi, universul atat de misterios al viselor a fost subiectul de cercetare pentru doua scoli celebre azi:
Pe de o parte, documentele postate sunt toate pana in 1953, insinuand ca dupa aceea CIA nu a mai fost interesata de fenomen, lasand totul pe seama Air Force, iar, pe de alta parte, se ignora criticile celor care cred ca agentia este si azi in fruntea campaniei de dezinformare si ridiculizare a fenomenului OZN.
- Stresul, care azi a luat proportii gigantice, ura, mania, indoiala, neincrederea in ceilalti, invidia, gelozia provoaca in corp un pH acid, favorabil bolii. ... Relaxare si respiratie - Statisticile arata ca stresul profesional e azi una din marile surse de boala.
Dintre cei 720.000 de romani care isi serbeaza onomastica azi, 30 de noiembrie, de Sfantul Andrei, 368.523 sunt barbati si 349.079 sunt femei.
Mai sunt minuni in ziua de azi! ... Ca in ziua de azi banu e doar un sir de biti in burta unui calculator. ... - Azi noapte, in nordul Frantei, a fost incendiata si distrusa o tabara de refugiati.
Autorul filmului era Ray Santilli, azi in varsta de 59 de ani, muzician si producator de inregistrari muzicale, precum si de filme despre cantareti. ... Adeptii teoriilor conspiratiei sunt si azi convinsi ca guvernul S.U.A.
- Ati dat dovada de curaj venind azi aici. ... Suntem multi azi aici, mai multi decat s-au asteptat cei care radeau, ne insultau. ... Speranta mea si a tuturor vine si din numarul mare in care ati venit azi aici.
Imagineaza-ti ca azi faci rapid colectie de cateva zeci de carti de vizita, pe care, intr-o zi, le vei folosi, in sensul ca multi dintre oameni cu care ai sansa de a intra azi in contract, vor juca la un moment dat un rol important in planurile tale.
Nu vreau, la sfarsit de cariera, in anii de inalta senectute, cum se spune, sa plec, avand sub ochi un peisaj uman si national atat de depresiv, in discordanta clara, as zice, dureroasa, cu cele ce mi-am inchipuit eu, cu cele ce si-au inchipuit familia si apropiatii mei, dar si cu o buna parte dintre ardelenii care, si azi, atarna cu privirile pline de asteptare, daca nu de speranta, asupra tinerei si miraculoasei tari, ivite si inchegate dupa un istoric atat de accidentat, in care nu au fost multi nu numai sa creada, dar si sa se implice, sa se avante, sa lupte, riscand aproape totul, uneori - cu adevarat, chiar totul!
Azi a fost primul pas si nu ne vom opri aici", a afirmat Ioan Ciugulea, presedintele PNL Olt, mentionand ca, anterior sedintei cu pricina, au existat numeroase presiuni din partea conducerii CJ asupra tuturor consilierilor judeteni ai Aliantei DA de a zadarnici planul initial de dizolvare a CJ.
Celelalte decizii, care tin de bucataria interna a partidului, vor fi luate in cursul zilei de azi, dupa ce liderii liberali se vor reuni la Cazinoul Constanta in cadrul Delegatiei Permanente.
- azi) se va lua o decizie in Parlament", ne-a declarat secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei, Victor Paul Dobre.
Liderii PSD au decis amanarea sedintei Comitetului Executiv National, programat pentru azi din cauza agendei prea incarcate a social-democratilor.
"Azi suntem in fata unui moment de cumpana pentru Romania. ... Un moment de cumpana, un moment de restriste, iar problema atragerii fondurilor europene devine azi pentru Romania un obiectiv strategic de grad zero", a declarat Mircea Geoana.
In aceasta perioada nu am luat decizii mai importante, dar am asigurat activitatea actiunilor curente ale DADR", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Gheorghe Pascu, care a mai adaugat ca "azi (ieri - n.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
Purtatorul de cuvant al consortiului Nabucco Gas Pipeline International, Christian Dolezal, a declarat insa ca nu are informatii privind aparitia unor eventuale probleme la proiectul Nabucco si ca semnarea acordului interguvernamental va avea loc azi, la Ankara.
Iesirea lui Traian Basescu este o incercare de a acoperi scandalurile din jurul sau si al familiei sale cu tinte false, afirma deputatul PSD, Adrian Nastase pe blogul sau despre "barbatul de stat" capabil sa impresioneze "poate doar pe colegele sale carora a incercat azi sa le faca o favoare".
google-analytics.com