Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (3.64 secunde)
Azi, lucrurile stau cu totul altfel. ... Toata lumea face, chipurile, o delimitare intre carierele lor si ce sunt azi. ... Azi tot ei sunt, dar mai incaruntiti. Daca erau numai analfabeti asa cum spune domnul de la Juventus, azi nu-i stia nimeni.
Daca ai diluat sarmaua cu prea mult vin si ai scapat prea multa tarie in piftie extrage-te cu calm din mahmureala fiindca si azi e o zi careia trebuie sa-i faci fata. ... Ieri erau minus 17 in tremometrul respiratiei tale, azi sunt minus 23.
Pentru George (Jorge) azi este o zi mare, cu o dubla lansare!
Azi, domnule Alecsandri, suntem copiii vrajbei si nu va fie cu suparare daca multi, ploconindu-se la lucirile strainatatii, aplecandu-se la stapanirea veneticilor, nu va mai socotesc nu doar mare, dar nici macar poet. Daca n-ati fi zidit dumneavoastra, noi azi ce am mai fi stricat?
• Cernica, 20.05.2014 Ne-am intalnit azi cu membrii si sustinatorii PSD-UNPR-PC din Cernica pe cochetul stadion din comuna, unde dupa cuvantarile de rigoare am asistat la un inspirat program folcloric.
Si, daca multe dintre sperantele noastre de a o cunoaste s-au indeplinit - ceea ce ne indreptateste sa speram si sa cercetam in continuare - mai sunt destule lucruri care, chiar in secolul XXI, scapa intelegerii noastre si raman pietre de incercare in stiinte, asa avansate cum sunt acestea azi.
Azi, moartea doar se tine de cuvant /ampress.ro / Lucian Avramescu, 2 noiembrie 2013 Cine-a murit, cine-a ucis pe cine?
Cand pleci la drum te bazezi pe noroc, poate azi nu da peste tine un idiot cu carnet luat pe bani. ... Poate ca azi avem noroc. ... Azi mi-e ‎dor‬ de tine, iubita mea prietena...
M-am pregatit sa predic la liturghia de la 12.15 despre lucrarea Satanei in lumea de azi si despre rugaciunea sacerdotala a lui Isus care ii cerea lui Dumnezeu Tatal sa aiba grija de discipolii sai.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi. ... xxx Am vazut azi postarea lui Stelica Aragea,despre Liceele Calarasene.
- Roma­nia azi nu mai exista decat cu numele, si nu numai Roma­nia, de alt­fel. ... Majori­tatea revoltelor de azi ori sunt manevrate tot de ei, ori au grija ei sa isi infil­treze oamenii lor ca sa le deturneze ros­tul.
Oare un copil din Lisa, satul din care provin eu, are azi posibilitatea sa ajunga, asa cum am ajuns eu, la liceu si la Universitate? ... Azi, scoala primara din Lisa e in paragina.
Nu lasa pe maine ce poti face azi, este zicala care vi se potriveste cel mai bine. Comportamentul dumneavoastra haotic la locul de munca va poate aduce multe neplaceri daca nu veti lua masurile necesare.
SCORPION (23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE) - Sambata:Se nuanteaza frumos, de azi inainte, pana dincolo de sfarsitul lunii, sfera sentimentala si poate o sa va intalniti marea dragoste!
Desfasurate in cadrul a trei paneluri de dezbateri, discutiile au vizat problemele securitatii globale, pe de o parte, abordand inclusiv ultimele evenimente din tarile arabe din nordul Africii si Orientul Apropiat, ca si preocuparile privind securitatea nucleara, legate de accidentul de la centrala nucleara Fukushima, dar, pe de alta parte, locul si rolul Europei in lumea de azi si problemele cu care se confrunta Uniunea Europeana.
Discursul pe care il va rosti azi Traian Basescu (Precizare: ... Masurile propuse azi, 25 ianuarie 2012, inseamna, de fapt, continuarea reformei, dar continuarea reformei intr-o modalitate care sa va ofere mai mult control si mai multa speranta.
Dincolo de asta, cum spuneam, roata se invirte, abuzurile comise de politicieni in trecut se intorc azi, pe aceeasi cale, impotriva lor.
Casarma pompierilor si Scoala 2 de fete (azi Scoala nr.
Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil. ... Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil.
As numi eventual acel neastampar fara de care contemporanii m-ar fi descoperit si azi in postura de Nica... ... Sava de azi. ... Drumul acesta, dus-intors il mai comit si azi.
google-analytics.com