Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (2.90 secunde)
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Azi (ieri - n.r.) sunt pe teren la Bechet si Bistret pentru ca situatia de aici este foarte dificila", a spus Ion Prioteasa. ... Azi (ieri - n.r.) voi merge iar pe teren", a spus Dascalu. ... Calinic si voi sta si azi aici.
O victoria a Presedintelui sau a boierilor, azi baroni locali cu imunitate occidentala e insa straina culturii politice din vest unde prin democratie nu se intelege putere unica, verticala, cum a formulat varanul, reprezentatul boierilor din mass media, varanul Voiculescu, din puscarie:
Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Dar speram sa aducem in atentia cititorului crampeie din istoria fascinanta a aromanilor balcanici, dintre care un numar destul de mare ne sunt azi concetateni.
Acest lucru se va intimpla azi sau miine. ... Liberalii decid azi Deputatul liberal de Galati Emil Strunga ne-a spus ca pina ieri PNL nu luase nici o decizie in ceea ce priveste actiunea de suspendare a presedintelui. ... "Am avut azi (n.r.
'"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt. ... Noaptea cutitelor lungi de la hotel Confort l-a marcat atat de tare incat a refuzat, azi, sa participe la sedinta PSD Ilfov, derulata in acelasi spatiu.
Dupa ce vineri filiala Olt l-a suspendat si a propus excluderea sa, azi, Biroul Permanent a discutat cazul sau. ... Victor Ponta a intervenit si ar fi spus ca Geoana sa nu fie exclus azi.
Cand azi, ca si saptamana trecuta, am intuit decizia Curtii Constitutionale de neconstitutionalitate a legii comasarii alegerilor, am avut in vedere mai multe considerente.
Mai precis, senatorul jurist Dan Sova anunța azi ca legea va fi modificata la Camera, prin eliminarea completa a pragului electoral.
Am fost impreuna in opozitie si am rezistat atunci cand era mai greu, atunci cand frica ii cuprinsese pe oameni, atunci, cand parghiile puterii erau in mana acestei secte fanatice, condusa de Traian Basescu, care lupta si azi impotriva poporului roman si care se numeste, imi pare rau sa o spun, PD-L.
SOARTA LUI BASESCU se DECIDE AZI? ... Tensiunea creste azi, cand judecatorii de la Curtea Constitutionala se intrunesc in sedinta de urgenta dupa scandalul urias izbucnit in sanul CCR, dupa aparitia ERATEI care schimba soarta rezultatelor la REFERENDUM 2012.
A te declara anti-comunist, azi, e echivalent cu a te declara fara ocupatie. ... Anti-comunismul din ziua de azi mi se pare definitia perfecta a imposturii.
in mai putin de doi ani, un partid care si-a pierdut demult identitatea si a devenit un organism de tip parazit pentru care ce este valabil azi nu mai este valabil si maine a demonstrat cum "dusmanul" impotriva caruia a facut alianta ii poate deveni cel mai bun prieten.
Initiatorii motiunii de azi si cei mai vocali antipesedisti din generatia a treia (ca altfel nu se poate numi antipesedismul de dupa 2015 al lui Moise Guran, Cristian Tudor Popescu, etc, dupa douazeci de ani in care PSD era mult mai rau si mai tare si s-ar fi putut manifesta contra lui) au fost insa, dimpotriva, pentru.
Elaborarea de catre sindicalisti a propunerilor privitoare la capitolul salarizare, cel mai important punct al negocierii noului Contract de Munca (CCM) de la Combinat, va intra azi pe ultima suta de metri.
pasajul Basarab Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto, azi, la ora 6.00, primele masini traversand deja podul, pe care vor circula si tramvaiele liniei 34.
A scris pentru Mediafax, Pro Cinema, Unica, Femeia, Femeia de Azi, Sanatatea de Azi, Mami, Mamica de Azi, Bucataria de Azi, World Class, pentru diversi alti clienti si site-uri corporate.
AUSTRA - ROMANIA, AZI, INNSBRUCK, ORA 21:30, IN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO Piti, inaintea penultimului meci de pregatire pentru CM 2014: ... Asteapta azi un nou succes in "amicalul" de la Innsbruck.
google-analytics.com