Cautare

100 de rezultate pentru "homeopatie" (2.95 secunde)
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Eden Line este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Balint Iosif participa in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Toth Endre - Director Economic si Toth Arpad - Director Executiv participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Familia Vespan, adica Gheorghe Vespan, Mioara Vespan si Dragos Vespan - fiul celor doi, distribuitor pe Bucuresti, participa cu un stand Perla Moldovei - apa natural alcalina - in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Georgiana Iuja - Sales Coordinator la MED CO - Medical Company, participa cu un stand la 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Brandul este prezent la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Mona Vie este prezenta la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
In cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, firma Zenyth Pharmaceuticals e prezenta cu un stand cu produse pentru sanatate.
Puteti achizitiona branturile medicale DoctorTech - masurile 36 - 44 si minibranturi DoctorTech pentru orice masura, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Cornelia Linea de la Afaceri Inteligente (International Networkers Team) este prezenta cu un stand de produse in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Mai multe detalii despre aceasta metoda de screening puteti afla de la standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara la Universitatea "Titu Maiorescu".
Sino - forta naturii participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Livia Screciu, MEDIC SPECIALIST MF COMPETENTA HOMEOPATIE SPECIALIST MEDICINA MUNCII, a participat recent la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti.
50 Lei HOMEOPATIE Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza: " Similia similibus curentur ", adica " Ceva ce se vindeca prin ceva asemanator ".
50 Lei HOMEOPATIE Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza: " Similia similibus curentur ", adica " Ceva ce se vindeca prin ceva asemanator ".
Sa mearga pe subtil, cu administrarea de CH 200 sau CH 30 sau sa apeleze la o comisie de homeopatie", a precizat dr.
Lucia Fitarau, medic primar in medicina de familie, cu competenta in ecografie generala, homeopatie si fitoterapie, in multe cazuri, tratamentele la care recurg cuplurile infertile - hormoni de substitutie, stimulare ovariana, fertilizare in vitro etc.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
google-analytics.com