Cautare

100 de rezultate pentru "homeopatie" (3.49 secunde)
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
-Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Iulia nu este un medic obisnuit. ... Specialitatea ei este medicina generala, dar are competente in homeopatie si acupunctura.
Tratamentul este strict individualizat si se poate realiza in functie de cauza prin reflexoterapie,acupunctura,homeopatie,fitoterapie,gemoterapie. ... Dr.Iuliana Avadanei M.G -Acupunctura-Homeopatie, Centrul de Sanatate Medireflex, Strada Nerva Traian nr.
Iuliana Avadanei, de la Centrul de Sanatate Medireflex, cu competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) si homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie), ne prezinta rolul important al luminii solare in vindecare.
Dupa consultatia de homeopatie i s-a stabilit remediul constitutional Calcarea Carbonica prescriindu-se si schema cu gemoterapice aferenta. ... in varsta de 3 ani cu dezvoltare fizica deficitara, constipatie cronica si sistem imunitar scazut(infectii respiratorii frecvente), a fost adus la consultatie de homeopatie.
Alergiile pot fi tratate foarte bine prin acupunctura si homeopatie,pentru acest lucru fiind necesara consultatie si stabilirea schemei de tratament pentru fiecare caz. ... Dr.Iuliana Avadanei Medicina generala Homeopatie Acupunctura Centrul de Sanatate Medireflex
Dupa consultatia de homeopatie i s-a stabilit remediul constitutional Calcarea Carbonica prescriindu-se si schema cu gemoterapice aferenta. ... in varsta de 3 ani cu dezvoltare fizica deficitara , constipatie cronica si sistem imunitar scazut(infectii respiratorii frecvente), a fost adus la consultatie de homeopatie.
Alergiile pot fi tratate foarte bine prin acupunctura si homeopatie,pentru acest lucru fiind necesara consultatie si stabilirea schemei de tratament pentru fiecare caz . ... Intunecarea luminilor interioare poate aduce necazuri mari." Confucius-Decade di Tang Dr.Iuliana Avadanei Medicina generala Homeopatie Acupunctura Centrul de Sanatate Medireflex
Sursa: Dr. Iuliana Avadanei - Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie)
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie, acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti. ... 40 Lei HOMEOPATIE Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza:
Centrul de Sanatate MEDIREFLEX este o clinica medicala privata din centrul Bucurestiului, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti. ... 40 Lei HOMEOPATIE Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza:
De asemenea se poate apela la una din terapii sau combina: fototerapie, masaj Shyatsu, homeopatie, acupunctura, reflexoterapie. ... Dr.Iuliana Avadanei Medicina generala Homeopatie Acupunctura
50 Lei HOMEOPATIE Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza: " Similia similibus curentur ", adica " Ceva ce se vindeca prin ceva asemanator ".
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti. ... 50 Lei HOMEOPATIE Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza:
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva remedii homeopate in caz de arsuri: ... Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. ... homeopatie, acupunctura, reflexoterapie, masaje (general terapeutic, Focused Touch Shiatsu, detoxifiant cu miere, facial terapeutic), tratamente cu lumina polarizata, terapie cromatica.
Iuliana Avadanei, medic specialist in homeopatie si acupunctura, va recomanda cateva remedii homeopate pentru tratarea gingivitei. "Gingivita este o inflamare a gingiilor.
Iuliana Avadanei, medic specialist in homeopatie si acupunctura, va recomanda cateva remedii pentru tratarea apei la genunchi. "Apa la genunchi - hidartroza - e umflarea unei articulatii in urma unui traumatism sau a unei inflamatii acute.
Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie si acupunctura, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul incontinentei urinare la persoanele in varsta.
google-analytics.com