Cautare

91 de rezultate pentru "home" (2.60 secunde)
Windows + Home va juta sa ramaneti in prim plan doar cu fereastra pe care o aveti activa, restul aplicatiilor minimizandu-se rapid in taskbar.
Home Page care include doar elementele cele mai importante Prima pagina a site-ului poate fi o carte de vizita pentru orice afacere, motiv pentru care este important sa incurajeze vizitatorii noi.
Poti folosi un widget pe home screen pentru a tine asta sub control, daca nu vrei sa treci prin toata birocratia setarilor.
• 20.32cm (8") AutoBrite™ mod de vizualizare larg 1280 x 800 HFFS ecran LCD cu suport multi-touch 5 puncte • Cea mai recenta arhitectura Intel® Atom™ • Memorie 2GB LPDDR3 • Intel® Gen 7 graphics • Microsoft Office Home & Student 2013 pre-instalat • Pana la 64GB eMMC • Suport de conectare standby (InstantGo) • Conexiuni:
Transformer Book T100, desi are 10 inci si costa aproximativ 1600 lei, este un alt exemplu de tableta care vine din start cu Microsoft Office Home & Student 2013.
Office 365 Trial - 30 de zile Microsoft va ofera spre testare, timp de o luna de zile, pachetul Office 365 Home Premium pe care il puteti instala fara probleme pe mai multe PC-uri si Mac-uri.
procesor Intel Atom Quad-Core Z3740 @ 1.33 GhZ, sistem de operare Windows 8.1, camera spate 5 megapixeli, Microsoft Office Home&Student inclus Garantie:
https://touch.facebook.com/home.php?ref=m_upload_pic Dam click in drepata sus: http://i.imgur.com/TDwnF8j.jpg Click pe profilul nostru:
- Vlad Petreanu - jurnalist & blogger, Petreanu.ro - Lucian Mindruta - jurnalist - Adrian Hadean - chef & blogger, Hadean.live - Cristina Bazavan - jurnalist & blogger, Bazavan.ro - Vali Petcu - blogger, Zoso.ro - George Buhnici - realizator TV & co-fondator Cavaleria.ro - Andreea Retea - blogger, Andressa.ro - Radu Dumitru -blogger, NWRadu.ro - Luiza Daneliuc -expert contabil, Smart Tax Advisors - Florin Boldescu -Home Banking Clients Manager - Customer Value Proposition area, Raiffeisen Bank Romania - Matei Dima - Video Blogger & Managing Director, Global Entertainment - Cristian Manafu - blogger, Manafu.ro Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald's, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa.
Din start se remarca ecranul curbat edge-to-edge si lipsa unui buton Home. De fapt, nici un buton nu mai este in partea de jos a ecranului.
- Licenta retail pentru Windows 10 Professional la doar 10.2 euro - Licenta Office 2016 Home and Student la 15.48 euro - Folositi codul ARE10 pentru reducere!!!
A avut un tort etajat cu mousse de ciocolata si nuci caramelizate La capitolul dulciuri, pe langa tortul etajat, cu un design special creat pentru sarbatorita, invitatii s-au indulcit cu Mousse de ciocolata cu nuci caramelizate, Panna cotta cu fructe de padure si se vor bucura de un Candy bar, de unde nu vor lipsi delicoasele si coloratele macarons, briose home made, acadele sau praline de ciocolata.
· Premium in fata scenei (in numar limitat) - 70 de lei pana in ziua concertului si 100 de lei la intrare · Acces Normal - 50 de lei pana in ziua concertului si 80 de lei la intrare Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu PayPal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
Acesta a aplaudat indelung "I’ll be home for Christmas", "Non ti scordar di me", "O mio babbino caro", si, desigur, binecunoscuta partitura "Brindisi" din "La Traviata", care a incheiat festiv seara de 15 decembrie 2013.
• Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar • Carrefour Home - marca proprie pentru produse de menaj si electrocasnice • Carrefour Selection - produse marca proprie premium • Carrefour Bio - gama de produse alimentare bio • Carrefour baby - gama de produse alimentare si de igiena destinate bebelusilor • Carrefour kids - gama de produse alimentare si de igiena destinate copiilor • Carrefour light - gama de produse dietetice • Carrefour light - gama de produse dietetice • Marca nr.1 - cel mai bun raport calitate - pret • TEX - marca proprie de produse textile • Bluesky - marca proprie pentru produse electrocasnice • Les cosmetiques - marca proprie pentru produse cosmetice • Reflets de France - gama de produse regionale din Franta Marca proprie Carrefour Carrefour doreste sa raspunda cat mai bine schimbarii situatiei economice mondiale si locale, astfel incat clientii Carrefour sa beneficieze in continuare de calitate la preturi mici.
Vom asorta aceste minunate fuste cu tricouri pictate by Ioana Ciobanu si pantofi din editia limitata, colectia premium Take me home by Irka Shoes.
Minunatele fuste au fost asortate pe manechine expuse la Hellen Concept Store cu tricouri pictate by Ioana Ciobanu si pantofi din editia limitata, colectia premium Take me home by Irka Shoes.
https://www.facebook.com/TempleInvisible DESPRE BURGERFEST A doua editie a BURGERFEST are loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti Dupa ce anul trecut am stabilit ca burgerul este mult mai mult decat un produs fast food si l-am degustat in varianta home-made, cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare, anul acesta reluam aventura cautarii celui mai bun burger, intr-o editie BURGERFEST mai mare si mai gustoasa.
Despre BURGERFEST A doua editie a BURGERFEST are loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti Dupa ce anul trecut am stabilit ca burgerul este mult mai mult decat un produs fast food si l-am degustat in varianta home-made, cu ingrediente de calitate si retete surprinzatoare, anul acesta reluam aventura cautarii celui mai bun burger, intr-o editie BURGERFEST mai mare si mai gustoasa.
google-analytics.com