Cautare

577 de rezultate pentru "home based agent" (6.08 secunde)
Masura a fost luata pentru cresterea ofertei sale de programe in sistem direct-to-home (DTH), prin serviciul sau DigiTV, precum si pentru a introduce "noi canale de sport pentru audientele sale din Romania".
„Într-o cultura web a carei lege este 'click si mergi mai departe', un home-page care se încarca în mai mult de 14 secunde risca sa fie perceput ca o pierdere de timp“, noteaza specialistii în resurse umane de la www.eva.ro.
„Într-o cultura web a carei lege este 'click si mergi mai departe', un home-page care se încarca în mai mult de 14 secunde risca sa fie perceput ca o pierdere de timp“, noteaza specialistii în resurse umane de la www.eva.ro.
Pe baza biletului, vizitatorii vor putea participa la o tombola, la care pot castiga un televizor LCD, un sistem Home Cinema sau un DVD", a adaugat Cristian Clenciu.
Digital Cable System (DCS) este un consortiu de firme orientat catre furnizarea de servicii de televiziune prin satelit de tip Direct-to-Home (DTH).
Utilizatorii din segmentul SoHo (small office/home office), vor considera DR-2010M potrivit pentru o scanare simpla, in timp ce DR-2510M este potrivit pentru piata generala de office, pentru sarcini de scanare specifice si complicate.
Cadourile puse la bataie constau in aparate electrocasnice (frigider, masina de spalat, LCD, masina de spalat vase, sistem Home Cinema, aer conditionat, set plita & cuptor, cuptor microunde etc.).
George Mitroiu (a carui cariera a fost incununata cu premii precum International Distributor of the Year in 2006 si Marketing Excellence Award in 2007, acrodate de Sdony Pictures Home Entertainment, Best Franchise Launch Award in 2008, acordat de Walt Disney Studios) si Alin Morar (fost CEO din cadrul RTC Grup), noii actionari ai companiei Sugar Free Dieta, estimeaza ca, o data cu introducerea in portofoliu a marcii de bere bavareza premium Aktien - Zwick’l, vor reusi ca, pana la sfarsitul lui 2011, sa isi creasca cota de piata pe segmental de bere de import la 2%.
Jocul se numeste Home Match Maker - adica hmm..., omul care sta pe ganduri! Speram sa venim in ajutorul cumparatorilor si acestia sa economiseasca timp", ne-a spus Loredana Albu, Managing Partner la Be Igloo.
Cele mai mari chirii lunare sunt platite de firmele din grupurile Inditex (Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull&Bear, Stradivarius si Oysho), Marinopoulus (Starbucks, Gap, Marks&Spencer, Sephora, etc), Peek &Cloppenburg si Elmec (Nike, Converse, Collective, Folli Follie, Calvin Klei.
Alexandriei), Vitan Residence 2 (central - apropiere metrou Mihai Bravu), Metropolitan Residence (zona de sud - metrou Dimitrie Leonida), Edenia Titan (zona Titan - parc Titan), Evocasa Optima (Titan - metrou 1 Decembrie), Evocasa Armonia (zona Titan - metrou Titan), Evocasa Selecta (Dimitrov - bd-ul Ferdinand), New City Residence Delea Noua (zona Centrala - Delea Noua), New City Residence Fundeni (zona Colentina - Fundeni), New City Residence Mosilor (zona Mosilor - Eminescu), Militari Residence (zona de Vest - Militari), Avangarde Rezidential (zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea), Avangarde Home (zona Militari Rosu), Avangarde Grande Village (zona Militari - Rosu, Strada Vasile Sebe 119A), Avangarde City (Militari - Rosu), Casa mea din Militari (zona Militari-Chiajna), Apartamentul Meu din Militari (zona Militari - Chiajna), Ilioara Residence (zona metrou Nicolae Grigorescu), Mall Vitan Residence (zona Vitan - mall Vitan), Codrii Neamtului Residence (zona Titan - Codrii Neamtului), Casa Mea din Tunari ( zona Nord - Pipera Tunari), RIN Grand Residence (Sos Vitan-Barzesti), Confort City (Splaiul Unirii), Hystria Residence (Corbeanca), Lux Garden Residence (zona Sud - Popesti - Leordeni), Prioritar Village (cartier de vile in zona de Sud - metrou Dimitrie Leonida), New House Residence (cartier vile - zona Popesti Leordeni), Sud Park Brancoveanu (Zona de Sud - metrou Brancoveanu), Dream Residence (Rahova), si o serie de ansambluri rezidentiale din zona de Sud a capitalei:
Vivre, cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania, va atinge pana la sfarsitul lui 2013 o cifra de afaceri consolidata de 7 milioane euro.
Domeniul digital al celor doua companii Burda Romania si Burda Media Bucuresti are site-uri in toate cele cinci domenii de interes - Lifestyle feminin, Lifestyle masculin, Parenting, Home&Deco si Culinar.
Am pregatit pentru aceste ocazii o oferta generoasa, iar produsele pe care le vom oferi in aceste doua weekend-uri sunt dintre cele mai cautate si apreciate de clientii Vivre, Monica Cadogan, CEO Vivre Despre Vivre Vivre.ro, parte a grupului Vivre, este cel mai mare retailer online de produse home & deco din Romania, lansat pe piata in aprilie 2012.
Brandul JYSK aduce in fiecare sezon noi sortimente de mobilier, saltele, plapumi, perne si accesorii home & deco, iar in fiecare luna le propune clientilor noi produse care sa le infrumuseteze casele.
Capitolul special vine cu noutati din domeniul solutiilor smart, fie ca este vorba de casa inteligenta, casa pasiva, energie verde sau de tehnologii moderne in baie si bucatarie, electrocasnice ultraperformante si home cinema.
Design-ul interior al proiectului a fost realizat, in premiera pentru un proiect rezidențial, de Versace Home, unul dintre cei mai mari designeri de lux din lume.
Cunoscut sub denumirea de Home of Champions (Casa Campionilor), locul a devenit un fel de Mecca a atletilor care concureaza la 5.000, 10.000 de metri si maraton.
Astfel, va permite televizorului sa afiseze filme si imagini direct de pe un PC sau orice alt device electronic, intocmai ca un Apple TV sau Microsoft Windows Home Server.
218/2004 privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de felul aplicatiilor internet-banking, home-banking sau mobile-banking.
google-analytics.com