Cautare

577 de rezultate pentru "home based agent" (3.21 secunde)
Jurnalistul este privit de Putere ca un "agent dusmanos", care are un "stapan" ce reprezinta o tinta. ... Cel mult un agent de influenta acoperit, fara grad, dar cu multe functii.
In cursul lunii mai vor incepe cursurile de bucatar, receptioner distribuitor, contabil si operator PC, agent paza, lucrator in comert iar pentru celelalte cursuri sint in derulare inscrierile", ne-a declarat directorul executiv al AJOFM Galati, Elena Palimaru.
TAROM a scazut insa comisionul la 7% si toate companiile aeriene l-au scazut", a declarat Carmen Ciurea, agent ticketing la Touropa. ... Cei care circula mai des cu avionul si au avut probleme evita insa companiile aeriene respective", a spus Raluca Lomboiu, agent de turism la Millenium Tour.
Produsele importate din Italia de un agent economic oradean nu aveau mentionata adresa importatorului, existand doar denumirea, numerele de telefon si adresa de e-mail. La un alt agent economic importator s-au retras de la vanzare 408 perechi de incaltaminte la care marimea inscrisa pe produs nu corespundea celei reale.
Este vorba despre microgarantia ce acopera riscul de nerambursare a creditului contractat de la o banca comerciala de catre un agent economic, in limita sumei de 400.000 RON (4 miliarde ROL).
Suntem nevoiti sa mai folosim masinile personale, asa cum faceam si inainte", a spus agent-sef adjunct Constantin Viorel, ajutorul sefului de post din Pielesti.
Consiliul Local sau Consiliul Judetului?, aceasta este intrebarea legata de soarta furnizorului local de agent termic primar. ... Fiecare din cei doi oameni importanti ai Galatiului face lobby pentru ca furnizorul local de agent termic primar sa ajunga in ograda institutiei pe care o conduce.
Citeva zeci de angajati ai furnizorului local de agent termic primar isi vor pierde locul de muncaa pinaa la sfirsitul anului, acestia urmind saa primeascaa plaati compensatorii.
"Daca societatea va fi preluata de catre Consiliul Local al municipiului Galati se va realiza fuziunea dintre producatorul de agent termic primar, Electrocentrale, si furnizorul de agent termic, Apaterm.
La dezbatere au fost invitati si primarul Zamfir Iorgus si directorul societatii furnizoare de agent termic in Mangalia, Rominterm.
In acest moment, un agent poate reprezenta atat vanzatorul, cat si cumparatorul.
Desi temperaturile in sudul litoralului au fost extrem de scazute, in special in timpul noptii, cea mai mare parte a asociatiilor de proprietari din localitate au luat decizia primirii de agent termic dupa prima zi a lunii viitoare.
Asociatiile de proprietari din Mangalia continua sa inregistreze si acum, in prag de iarna, datorii relativ mari la societatea furnizoare de agent termic, Rominterm SA. ... Dupa cum a anuntat inca din timpul sezonului cald, societatea Rominterm nu va furniza agent termic catre asociatiile care inregistreaza debite foarte mari.
Societatea furnizoare de agent termic din localitate, Rominterm, continua si zilele acestea probele "la rece" la calorifere si instalatiile exterioare, urmand ca, in cursul week-end-ului, sa inceapa, pe "bucatele", si furnizarea caldurii.
In acest moment nu exista, din pacate, decat un singur agent economic autorizat pentru organizarea formarii profesionale prin ucenicie la locul de munca, au spus ieri reprezentantii Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), pe baza datelor furnizate de ANOMF.
Acordul de pret in avans (APA) stabileste pentru o perioada de maximum 5 ani, in urma unei negocieri intre compania solicitanta si statul roman reprezentat de ANAF, care este fiscalitatea pentru acel agent economic.
Potrivit aceleiasi surse, daca in urma sedintelor de conciliere si apoi de mediere a conflictului nu vor ajunge la o intelegere cu conducerea Termoelectrica in privinta cresterii salariale, sindicalistii din cadrul unitatilor producatoare de agent termic primar din subordinea societatii sint hotariti sa intre in greva.
Pana atunci insa piata doar se va calma", ne-a declarat Popa Munteanu, agent imobiliar din Oradea. Elvira Bonta, alt agent imobiliar, ne-a declarat la randul ei ca preturile apartamentelor in Oradea nu vor creste in urma masurii BNR.
Acesta din urma este sigurul furnizor de agent termic pentru urbea tomitana, agent termic preluat si distribuit in mod centralizat de RADET Constanta catre toti consumatorii casnici si industriali din municipiul resedinta de judet.
Dupa ce a incercat sa introduca o lege prin care scutea de datorii mai multe intreprinderi de stat, considerate "gauri negre" ale economiei, acum se doreste favorizarea unui singur agent economic din domeniul comunicatiilor.
google-analytics.com