Cautare

577 de rezultate pentru "home based agent" (3.13 secunde)
In 1990, Marian Munteanu, liderul golanilor, primea acuzatii de legionar, agent al unor puteri straine, element antisocial, dusman al Romaniei etc. ... In 2016, Marian Munteanu, candidatul PNL la functia de Primar al Capitalei, primeste acuzatii de legionar, agent al unor forte anti-europene, pericol pentru democratie etc.
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) isi deshide astazi doua centre, unde consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic. ... Astfel, consumatorii pot afla cum sa actioneze in justitie un agent economic sau cum sa ajunga la un serviciu de mediere a conflictului.
Comisia Europeana va elabora si implementa in acest an, impreuna cu organizatia formata din agentiile imobiliare din tarile UE (Confederation Europeenne de l‘Immobilier), un standard european prin care va fi reglementata practicarea meseriei de agent imobiliar in Europa.
Fara nici o legatura cu pretul petrolului", spune alt agent de bursa, fara a dori sa-si faca public numele. ... Foarte multe au scazut în aceasta perioada, dar piata trebuie sa-si revina la valori normale, deci vor urma cresteri", spune alta tânara, si ea agent de bursa.
Deputatii sunt nevoiti sa completeze pana la sfarsitul lui martie noile formulare privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al politiei politice comuniste, conform ultimei ordonante de urgenta referitoare la modificarea Legii nr.
Actul initiat de Guvern si aprobat de deputati instituie o extindere a categoriilor de functii publice verificate din oficiu de catre Colegiul pentru Studierea Arhivelor Securitatii si o definire mai clara a termenilor de "politie politica", "agent" si "colaborator" al politiei politice.
Ponta 007, replica la acuzatia ca ar fi fost agent SIE Staff-ul de campanie al lui Victor Ponta a conceput un raspuns absolut remarcabil acuzatiilor lansate, si deocamdata neprobate, de Traian Basescu, privind activitatea premierului ca agent acoperit al Serviciului de Informatii Externe.
In primul rand , alegerea nu este una luata de curand , nu este o noutate pentru mine a fi parte din colectivul RPG , se modifica doar titulatura.Implicarea mea activa in cadrul firmei dateaza de cand aveam 16 ani , atunci incercam sa ,, fur meserie '' si sa aflu toate dedesubturile acestei afaceri.Am facut cam tot ce se putea face in aceasta firma , de la sampling , impartire de pliante , negociere de contracte pana la a lua parte la antrenamentele colegilor de la interventie.Insa mereu am facut acest lucru in paralel cu studiile.La inceput in paralel cu liceul , apoi in paralel cu facultatea de drept , nefiind astfel total focusat pe implicarea in firma.Pana de curand am fost agent de vanzari si desi instinctul oricarui agent de vanzari ar fi sa spuna ca a crescut RPG-ul , adevarul este ca RPG m-a crescut pe mine , valorile ei aplicandu-se asupra alor mele , asupra caracterului meu.Incepand de acum , voi fi purtatorul de cuvant al firmei , fiind responsabil cu exprimarea punctelor de vedere oficiale ale companiei.6.
Potrivit istoricului Ben Macintyre, care a scris o carte despre aceasta operatiune, Cholmondeley s-ar fi inspirat dintr-un memo din 1939 scris de nimeni altul decat Ian Fleming, cel care, dupa razboi, avea sa se inspire din cariera sa de agent de informatii pentru a da nastere personajului James Bond.
Voiculescu a reamintit ca are "deja vreo doua sau trei confirmari de la CNSAS" potrivit carora nu a fost agent sau colaborator si ca nu a facut politie politica.
Pot face fata aproape oricarei profesii, de la agent de bursa si agent imobiliar, pana la modeling si actorie. E putin probabil ca vei reusi s-o convingi sa renunte la slujba de dragul tau.
Astfel, Cosea a fost deconspirat ieri de catre CNSAS ca a fost nici mai mult nici mai putin deat agent sub acoperire al Securitatii, in timp ce Liviu Campanu a fost dovedit ca informator al fostei politii politice.
Geoana vede o manevra Mircea Geoana l-a atacat "electoral" pe presedintele Traian Basescu ca fiind principalul agent electoral al PD, el acuzandu-l pe seful statului ca foloseste "diversiunea" privind votul uninominal pentru a face campanie electorala democratilor.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a declansat din oficiu verificarea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Mircea Nicu Toader pentru a se constata daca demnitarul a colaborat cu fosta Securitate sau a fost agent al politiei politice comuniste.
Geoana il acuza pe liberal ca vrea sa-l foloseasca pe Iohannis ca agent electoral pentru campanie. ... Vrea sa-l foloseasca pe Iohannis ca agent electoral", a declarat Mircea Geoana.
"Este misterioasa doamna Gatej agent american? ... Daca statutul de agent de influenta american al lui Gatej ar putea explica misterioasa ei ascensiune post-decembrista, si, mai ales, din ultimul an, asta nu inseamna ca Traian Basescu nu are o problema majora, in acest moment.
Nu-i este favorabila, in al doilea rand, deoarece in perspectiva, chiar absurda, a unui accident istoric, Mircea Geoana ar putea fi expus blamului de a purta eticheta de "agent american". ... Un dosar in care ma acuza ca sunt agent rus .
Senatorul PC Dan Voiculescu i-a adresat o scrisoare deschisa presedintelui in care ii spune ca atacurile sale si ale institutiilor pe care le controleaza l-au intarit si ii multumeste lui Traian Basescu ca a devenit "cel mai bun agent de PR" pe care el si l-ar fi putut dori.
In sprijinul afirmatiilor sale, edilul a prezentat doua adrese ale SNLO - societate monitorizata de Fondul Monetar International - prin care complexul minier incunostiinta ieri atat Ministerul Administratiei si Internelor, cat si toate termocentralele cu care se afla in relatii contractuale ca, incepand cu 17 octombrie, sisteaza toate livrarile de carbune din cauza datoriilor neincasate de la furnizorii de electricitate si agent termic.
Acelasi agent de influenta ca si in cazul aurului de la Rosia Montana.
google-analytics.com