Cautare

577 de rezultate pentru "home based agent" (2.92 secunde)
Un grup de tineri, artisti, absolventi ai Universitatii de Arte Plastice si ai Scolii de Arte si Meserii introduc, pentru prima oara in Romania, conceptul de arta aplicata la nivelul home&deco.
Dupa lansarea piesei My Heart is Gone in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu I'm Coming Home cu The Code & Georgian.
Filmul Daddy's Home 2 (2017) - Tata in razboi cu tata 2, in regia lui Sean Anders va avea premiera in cinematografele din Romania pe 10 noiembrie 2017.
- Daca ar fi sa faceti o clasificare a produselor cosmetice in care ar fi bine sa investim, ati alege produsele cosmetice de lux, cele home-made bazate pe principii vechi de intretinere sau dermato-cosmeticele?
O alta abordare, destul de larg impartasita, se bazeaza pe identificarea actorului actiunii teroriste (actor based definition), facand din terorism o forma particulara de violenta politica, comisa de agenti nonetatici care ataca civili.
La Stockolm mi-am creat o echipa cu domnul Sharif Qatarne si cu domnul Brahme - si am realizat aceasta carte - Three-dimensional atlas of lymph node topography based on the visible human data set.
Va fi semnat un Memorandum de intelegere privind Ground Based Air Defense Systems pentru Fortele Armate Romane, dintre MBDA Franta si Compania Nationala ROMARM S.A., filiala Electromecanica Ploiesti.
An Approach Based on Richter Earthquake Scale 2. Ionut Dumitru, President of the Romanian Association of Financial Analysts: Fiscal Sustainability Challenges in Romania 3.
"Social networking-ul, continutul generat de utilizator si aplicatiile PHP-based sunt predominante pe web, insa acest raport pune accentul pe informatiile personale sensibile care pot fi accesate prin intermediul acestor canale", a declarat Amichai Shulman, chief technology officer in cadrul Imperva.
Am adus in Romania metoda MBSR (mindfulness based reduction stress) de la Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness USA. Acest institut este lider in medicina si in administrarea MBSR-ului in reducerea stresului, unde m-am specializat alaturi de nume mari in acest domeniu:
In a treia saptamina a lunii octombrie pentru persoanele cu studii medii si profesionale au fost anuntate 172 locuri de munca vacante, cum ar fi agent vinzari, agent imobiliar, asistent farmacie, dulgher, vinzator, lacatus constructii metalice si navale, agent comercial.
In a treia saptamina a lunii octombrie pentru persoanele cu studii medii si profesionale au fost anuntate 172 locuri de munca vacante, cum ar fi agent vinzari, agent imobiliar, asistent farmacie, dulgher, vinzator, lacatus constructii metalice si navale, agent comercial.
Purtatorul de cuvant al PNL, senatorul Varujan Vosganian, a primit ieri decizia CNSAS in care se arata ca nu a fost agent sau colaborator al politiei politice comuniste.
Crin Antonescu pare a fi tot mai iritat de asocierea lui Klaus Johannis cu adversarul sau politic Mircea Geoana, pe care-l acuza ca se foloseste de imaginea lui Johannis pe post de "agent electoral", dupa ce pe blogul pesedistului a aparut o poza in care cele doua personaje sunt alaturate.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Vladan nu era un simplu agent care a ucis din gelozie ci un personaj extrem de dubois, posibil membru al Serviciilor, trecut pe linie moarta, si uitat cu arma letala in dotare. ... Vladan figureaza ca agent la Centrul Medica de Diagnostic si Tratament Ambulator "Dr.
Masura a fost aprobata de Consiliul Local Targu Jiu ca urmare a intrarii in faliment a societatii furnizoare de agent termic, SC AQUATERM SA.
Bauturi fine, femei sexy si masini rapide, cine nu ar vrea sa fie macar o data un agent secret! ... In urma cu cateva zile, cel mai cunoscut agent secret al Majestatii Sale Regina Marii Britanii si-a prezentat noua masina de serviciu:
Populatia, in schimb, nu beneficiaza de agent termic decat la Caracal, unde centrala orasului a fost pornita joia trecuta, pentru toti abonatii.
"Promovarea produselor si serviciilor firmei, identificarea si contactarea de noi clienti (crearea portofoliului de clienti), mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti" - acestea sunt principalele atributii ale unei persoane care lucreaza ca agent de vanzari.
google-analytics.com