Cautare

12 de rezultate pentru "holiday" (5.46 secunde)
Situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja, Phoenicia Holiday Resort (http://phoeniciaholiday.ro) asigura peste 1.200 de locuri de cazare in nu mai putin de 420 de apartamente mobilate si utilate chiar si cu vesela.
SOCEP, Casa de Expeditii PHOENIX, Siloz CIMENT, PRESTMAR SHIPS, BLASTING TANK COATING, STEELBUILDING, EXCLUSIV VAN GULIK si HISTRIA HOLIDAY.
De asemenea, la societatile SC "Constantin International" SRL, SC "Leil-Com" SRL, SC "Casa Ursu" SRL, din Eforie Sud, SC "Lucadi Distribution Import Export" SRL, "Holiday Ambasador" SRL, SC "Neptun Maritime" SRL, SC "Grup Ideal Invest" SRL, "Somiral" SRL si "Credo Comex" SRL, echipele de control de la ITM au depistat alte 18 persoane care nu aveau contracte de munca.
Pentru fapte precum neintocmirea raportului de gestiune, inexistenta unor documente contabile justificative, neinregistrarea pe casele de marcat sau inexistenta casei de marcat, au fost amendate contraventional restaurante, baruri, cluburi si fast-fooduri precum Rosemarie si Club Temple din Neptun, Crama Murfatlar tot din Neptun, Venus Holiday 2000 si altele.
Pitita undeva pe lista, SC Holiday Club Neptun SA are doar putin peste 85 milioane lei datorii la stat.
Vom completa noi lista cu "omisiunile" gen SC Mamaia SA, SC Agrementul SA, SC Prosper SA (serele constantene), SC Chimpex SA, SC Venus Holiday 2000 SA si altele.
Reprezentantul companiei Intercontinental, Peter Vermeer, a precizat ca orasele din Romania vor avea in curand branduri apartinand Intercontinental precum Holiday Inn., de patru stele, sau Grand Plaza, de cinci stele.
Holiday Property Ltd, unul dintre liderii imobiliari bulgari, confirma situatia expusa mai sus prin preturile pe care le practica pe site-ul propriu.
Cel de-al doilea, denumit Olympus Holiday, a obtinut deja toate autorizatiile de la Primaria Mangalia si se afla in faza incipienta de constructie.
"In Tolo all your needs for your holiday and your gifts we are there" (In Tolo tot ce iti doresti pentru vacanta ta, dar si cadourile se afla aici).
Editia a 11-a a targului V for VINTAGE se inspira din filmul Roman Holiday (1953) si personajele interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck.
Mai multe persoane, care au participat la festivalul Holiday Mood de la Azuga, sunt acum anchetate dupa ce au fost gasite droguri.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com