Cautare

129 de rezultate pentru "holiday market" (3.01 secunde)
Si contrar parerii generale, preturile la colectiile pret-a-porter sunt comparabile cu cele mass-market", justifica directorul comercial al Cocor interesul companiei de a exploata aceasta nisa care "se dezvolta repede si promite mult".
Aceasta va fi denumita Agri¬culture Market Information System, sau AMIS, va fi localizata la sediul FAO din Roma si va include date privitoare la stocuri si productie.
Compania anuntase anterior ca in aceasta luna va fi deschis si magazinul G’Market, achizitionat anul trecut, situat in mallul Plaza Romania.
Astfel, intre orele 19.00 si 24.00, emisiunile B1 TV au obtinut o cota medie de piata de 3.8%, in timp ce Realitatea TV avea 2.8% market share, iar Romania TV 2.5%.
Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 163 de unitati: 25 hipermarketuri "Carrefour"; 78 supermarketuri "Market"; 59 magazine de proximitate "Express"; 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.
25 hipermarketuri "Carrefour"; 78 supermarketuri "Market"; 61 magazine de proximitate "Express"; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.
Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 169 de unitati: 25 hipermarketuri "Carrefour"; 79 supermarketuri "Market"; 64 magazine de proximitate "Express"; 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.
25 de hipermarket-uri "Carrefour", 79 de supermarket-uri "Market", 44 de magazine de proximitate "Express" si 1 website de comert online:
Aceeasi strategie ar putea fi aplicata si in Romania, mai ales ca exista exemplul Carrefour Market, retea care s-a marit si prin intermediul francizei.
In Romania, Grupul Carrefour numara 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri "Carrefour", 79 supermarketuri "Market", 44 magazine de proximitate "Express", 6 magazine de proximitate "Contact" si un magazin de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour detine 161 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 47 magazine de proximitate ‘Express‘, 7 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour numara 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 81 supermarketuri ‘Market‘, 47 magazine de proximitate ‘Express‘, 7 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour numara 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 218 supermarketuri (203 magazine Market si 15 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online:
Samsung sparge gheata in Romania si lanseaza gama Smart TV, de pe care poti naviga pe internet si care iti pune la dispozitie peste 150 de aplicatii prin propriul magazin virtual, un fel de Android Market sau App Store, cum sunt cele din cazul telefoanelor mobile.
and President, Global Market Development. "Pentru a satisface aceste nevoi, ne bucuram ca vom lucra cu Ericsson pentru a oferi o solutie de ultima generatie pentru servicii video de inalta calitate", a mai adaugat aceasta.
hipermarket "Carrefour", supermarket "Market" si magazin de proximitate "Express" cautarea celor mai noi promotii si alcatuirea listei de cumparaturi pe care o poti trimite pe mail sau distribui pe Facebook identificarea in timp real a celui mai apropiat magazin Carrefour fata de pozitia utilizatorului aplicatiei localizarea oricarui magazin Carrefour de pe teritoriul Romaniei si acces la datele de contact ale acestuia acces facil la informatii despre Marcile Proprii Carrefour Romania aflarea ultimelor rezultate ale extragerilor Loto 6/49.
25 de hipermarket-uri "Carrefour", 80 de supermarket-uri "Market", 44 de magazine de proximitate "Express" si 1 website de comert online:
25 de hipermarket-uri "Carrefour", 80 de supermarket-uri "Market", 44 de magazine de proximitate "Express" si 1 website de comert online:
Pentru al saselea an consecutiv, in 2013, Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brand la categoria produse din carne, in urma celui mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Reader’s Digest in 15 tari, printre care si Romania.De asemenea, Cris-Tim a ocupat locul 8 in "Top 50 cele mai puternice branduri romanesti in 2013", clasament ce are la baza studiul realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz.
In Romania, Grupul Carrefour numara 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 81 supermarketuri ‘Market‘, 47 magazine de proximitate ‘Express‘, 7 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online:
google-analytics.com