Cautare

129 de rezultate pentru "holiday market" (2.64 secunde)
Grupul Carrefour deschide vineri al doilea supermarket din Bucuresti, Carrefour Market Chilia Veche, cu o suprafata de vanzare de 430 mp, care are 50 de angajati, a anuntat joi retailerul. ... Carrefour Market Chilia Veche comercializeaza 6.200 de produse:
Mihai Pasare impreuna cu un prieten de-al sau fac fotografii pe magneti, la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat la Universitate. ... "Majoritatea care vin sa-si faca fotografii pe magneti la Bucharest Christmas Market 2015 sunt bunici veniti impreuna cu nepotii lor.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate.
Prima companie care a promovat in comertul romanesc conceptul de magazin de tip discounter a fost „XXL Mega Discount“, parte a grupului german Rewe, care mai detine in Romania retelele Selgros Cash & Carry, supermarketurile Billa si, recent, lantul de magazine Penny Market.
Prima companie care a promovat in comertul romanesc conceptul de magazin de tip discounter a fost XXL Mega Discount, parte a grupului german Rewe, care mai detine in Romania retelele Selgros Cash & Carry, supermarketurile Billa si, mai recent, lantul de magazine de mici dimensiuni Penny Market, care promoveaza la randul sau o politica de discount.
Artima Retail Investment Company, care adminsitreaza o retea de 15 supermarket-uri in Transilvania, Banat si Oltenia, a achizitionat recent supermaket-ul situat in centrul comercial Lotus Market din Oradea, in suprafata de 2.000 de metri patrati.
Grupul Rewe este prezent pe piata din Craiova prin intermediul magazinelor Billa (3.000 de mp), Selgros Cash&Carry si Penny Market (peste 1.300 de mp). ... Pentru exemplificare, in Craiova avem cazul supermarketului Big Family Market din Brazda.
Bugetul alocat de guvernul roman pentru protectia consumatorilor este foarte redus, declara, in luna ianuarie, comisarul european pentru protectia consumatorilor, Meglena Kuneva, la lansarea studiului privind piata consumatorilor (Consumer Market Watch).
De exemplu, publicatia britanica Market Watch titreaza "Guvernul Romaniei a cazut; ... Astfel, indicele BET, care arata evolutia celor mai lichide zece titluri listate la BVB, a scazut cu 1,8% in tranzactionarile din cursul zilei, relateaza Market Watch.
Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA.
Totusi, ramanem in top 10 state cu cea mai mare probabilitate de incetare de plati, potrivit indicatorilor calculati de analistii companiei de monitorizare a pietei financiare Credit Market Analysis (CMA), citat de evz.ro.
• 25 de hipermarketuri Carrefour • 78 de supermarketuri Carrefour Market • 58 magazine de proximitate, de tip franciza, Carrefour Express Angst:
Acesta participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Bucharest Christmas Market este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.
72 din cadrul Bucharest Christmas Market 2015, organizat la Universitate. Am adus la acest targ obiecte din sticla, ceramica si metal lucrate manual!
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Bucharest Christmas Market este dedicat tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.
Firma Schokomell - gustul ciocolateriei naturale - din Municipiul Ramnciu-Sarat, judetul Buzau, participa in aceasta perioada la targul traditional Bucharest Christmas Market 2015, organizat de Craciun in aceasta perioada, la Universitate.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, puteti achizitiona:
Un roman din Marea Britanie a publicat pe contul sau de Facebook o inregistrave video care suprinde primele momente de dupa atacul din Londra, cand trei barbati au atacat cu macete mai multe persoane in Borough Market.
SOCEP, Casa de Expeditii PHOENIX, Siloz CIMENT, PRESTMAR SHIPS, BLASTING TANK COATING, STEELBUILDING, EXCLUSIV VAN GULIK si HISTRIA HOLIDAY.
De asemenea, la societatile SC "Constantin International" SRL, SC "Leil-Com" SRL, SC "Casa Ursu" SRL, din Eforie Sud, SC "Lucadi Distribution Import Export" SRL, "Holiday Ambasador" SRL, SC "Neptun Maritime" SRL, SC "Grup Ideal Invest" SRL, "Somiral" SRL si "Credo Comex" SRL, echipele de control de la ITM au depistat alte 18 persoane care nu aveau contracte de munca.
google-analytics.com