Cautare

152 de rezultate pentru "hiv sida" (3.29 secunde)
• Treptat, prin cvadriterapie, in anii 2025-2030, cancerul va deveni o boala cronica si banala, la fel cum este SIDA acum in tarile dezvoltate.
Aceasta duce la inceputul multor probleme grave de sanatate precum cancer, leucemie, activarea virusului SIDA, probleme ale sistemului nervos si inimii si altele.
Primul exemplu de necontaminare cu SIDA politica este el insusi, un fel de Fecioara Maria care a nascut, din imperechere cu duhul divin al Cotrocenilor, acest prunc alcatuit, cel putin asa se vede de la distanta, din Onaca, scafandru care zambeste din spatele-i, cu o constanta omogena si tampa, nereusind sa iasa din acest zambet aproape regulamentar, un ofiter SPP, care-si face datoria, si asa zisul presedinte al formatiunii, un anume domn Tomac, tacut ca ieslea din Bethleem.
Leucemie Alte boli de sange (limfom, mielom, limfosarcom, limfadenopatia angioimunoblastica, histiocitoza X) Cancere (metastaze) Viroze (herpes , virusul citomegalic, varicela, mononucleoza infectioasa, hepatita A sau B, SIDA, Ebstein- Barr) Boli reumatismale, lupus eritematos sistemic, sarcoidoza Boli de stocare a unor substante, inclusiv in ganglioni Toxoplasmoza Infectii generalizate (tuberculoza, ricketsii, sifilis, febra tifoida, tularemie, bruceloza, listerioza, micoplasme, ciuperci, etc) Iradierea Boli limfatice Reactii la medicamente (fenitoina, fenilbutazona, alopurinol, izoniazida, atenolol, captopril, penicilina, saruri de aur, cefalosporine, chinidina, etc) Silicoza Berilioza
expunerea la frig, infecții virale si bacteriene (gripa, raceala, pneumonia, gastroenterita, meningita, mononucleoza infectioasa, infectii streptococice, infectii ale tractului urinar, septicemie, malarie, tuberculoza), menopauza, reactii la medicamente (antibiotice, medicamente pentru tratamentul convulsiilor), boli autoimune (lupus eritematos sistemic), stresul, malnutritia, hipotiroidismul, diabetul zaharat, sistemul imunitar scazut la bolnavii care au SIDA sau cancer.
FILIA Asociatia Funky Citizens Asociatia Romana Anti-SIDA Centrul de Resurse pentru Participare Publica Fundația PACT Centrul de Studii Juridice si Drepturile Omului Asociatia E-Romnja (Asociatia pentru Promovarea Drepturilor Femeilor Rome) Fundatia Romanian Angel Appeal Asociatia FRONT Asociatia Expert Forum Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati Asociatia Umanista Romana Asociatia Secular-Umanista din Romania Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii - Romani CRISS Opiniile scrise transmise Curtii Constitutionale de semnatari au luat forma a 3 documente amicus curiae.
Anormalul devine normal, viciul devine virtute, minciuna devine adevar, furtul inteligent devine profesie onorabila, sodomia se cheama orientare comportamentala, cuvinte nobile precum prietenie, prieten, prietena se degradeaza in conotatii dubioase, pervertirea tineretului se intituleaza program de sanatate anti-SIDA, destramarea familiei se numeste planificare familiala, crimele ingineriei genetice se fac in numele vindecarilor miraculoase, prostitutia se legitimeaza prin libertatea femeii de a face ce vrea cu propriul ei trup, proxenetismul se reclama de meditatia transcendentala, saracirea spiritului devine globalizare, invadarea unei tari se cheama razboi preventiv, terorismul isi reclama valente divine, infeudarea economica se numeste credit bancar, pomana politica devine act de caritate.
Nu intamplãtor revin la povestea doctorului Cezar Irimia, cel care a indrãznit sã opereze o gravidã bolnavã de SIDA ce fusese azvarlitã ca o boarfã pe holurile spitalului de cãtre conºtiincioºii sãi colegi.
Nu intamplator revin la povestea doctorului Cezar Irimia, cel care a indraznit sa opereze o gravida bolnava de SIDA ce fusese azvarlita ca o boarfa pe holurile spitalului de catre constiinciosii sai colegi.
si copiii bolnavi de SIDA tot din garsoniera mea au iesit, iar fata aia de l-a ucis pe parintele Roger primise buletin tot de la mine.
Are cancer, are SIDA. Se cheltuiesc sume imense pentru inarmare, pentru rezolvarea unui viitor conflict cu un prezumtiv sau banuit dusman.
reprezentăm ţara cu cei mai mulţi bolvavi de SIDA, cela mai durdulii prostituate şi cei mai împiedicaţi conducători.
Urmind pilda singurului om de pe planeta care a scapat de SIDA fiindca a murit mai devreme de cancer, nici noua nu ne mai ramine alta sansa de a scapa de gripa aviara decit daca murim de foame.
La multi ani romanilor, celor care au mai ramas sa apere patriotismul cu un gand bun, macar o data pe an, de 1 Decembrie…. fara a se gandi la alte sarbatori precum ziua anti-Sida sau ziua unui anumit post TV….
Adica pe cei care se lauda ca lupta impotriva tuturor discriminarilor, dar care nu au vizitat in viata lor o organizatie ce se zbate pentru soarta a sute de tineri condamnati la moarte de SIDA.
In unele cazuri, ca de exemplu in cel al atacului concertat din cotidianul "The Sun", care ne prezenta drept principalul pericol pentru populatie, din perspectiva faptului ca am aduce SIDA intr-o tara civilizata si care sarmana nu s-ar fi confruntat cu astfel de probleme si i-ar fi greu sa le tina in frau, am avut si reactii la nivel inalt.
Liderii conlocuitorilor maghiari s-au mai inghesuit o data pentru a solicita o autonomie neeuropeana, inteleptii natiei s-au intrebat din nou, pe la televiziuni, daca suntem popor sau populatie, incotro ne indreptam - la mai bine sau mai rau, cu ce "boli" (nu TBC sau SIDA, sau subalimentatie, ci unele mult mai subtile) vom pasi in Europa, ca stat, in fond, dintotdeauna european.
Potrivit textului, prin discriminare se intelege orice excludere, deosebire, restrictie sau preferinta pe baza de rasa, etnie, varsta, sex, preferinte sexuale, convingeri, limba, religie, infectare cu HIV, precum si alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii in conditii de egalitate a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
"Ne-au controlat sa vada daca suntem sanatosi in vederea depistarii anumitori boli precum hepatita B si C, sifilis, HIV. Am completat si un chestionar, ne-au intrebat daca suntem homosexuali.
Debutul a ceea ce o organizatie militantista numea valul din 2007 a 180.000 de romani si bulgari spre Marea Britanie a fost salutat de unii ca o dovada ca invazia va fi mult mai lenta, desi unele informatii vorbeau despre o viitoare sosire a tinerilor infectati cu HIV, a mafiotilor bulgari si a hotilor minori.
google-analytics.com