Cautare

1322 de rezultate pentru "hiruta maxim" (2.93 secunde)
Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews.
Indicele general al Bursei a crescut cu 10,69% in prima jumatate a sedintei, intr-o piata in care majoritatea actiunilor au urcat cu aproape 15%, pragul maxim admis pentru o sedinta, si cu o lichiditate superioara rulajului din perioada simira a zilei de luni.
Potrivit ministrului transporturilor, lucrarile ar putea fi finalizate in maxim trei ani, dupa reactualizarea studiului de fezabilitate. ... Potrivit acestui proiect, Capitala trebuia sa aiba in maxim cinci ani doua porturi, situate in estul si sudul Bucurestiului, respectiv in localitatile Glina si 1 Decembrie.
Inflatia statelor membre care vor sa adopte euro nu trebuie sa depaseasca cu mai mult de 1,5 puncte procentuale nivelul mediu al inflatiei din cele mai performante trei state membre, iar deficitul bugetar trebuie sa reprezinte maxim 3% din Produsul Intern Brut.
Actul normativ stabileºte ºi nivelul maxim al despãgubirilor, acordate diferenþiat, pe tipuri de culturi, dupã cum urmeazã:
Nivelul maxim atins de cursul de referinta in acest an, de 3,9410 lei/euro, a fost publicat de BNR pe 6 octombrie si reprezinta cel mai inalt nivel de la finele anului 2004.
In cazul operatorilor economici, finantarea poate ajunge pana la 50% din costuri, maxim 250.000 de lei pentru un sistem, iar in cazul primariilor si al scolilor, Fondul pentru Mediu va suporta pana la 60% din costurile investitiei si maxim 300.000 de lei pentru un sistem.
Leul a continuat sa se deprecieze fata de euro in prima parte a sedintei interbancare de luni, cursul avansand la 4,0340 lei/euro, iar rata de schimb anuntata de Banca Nationala a Romaniei (BNR), de 3,9964 lei/euro, reprezinta un nou maxim al ultimilor patru ani.
Moneda nationala s-a depreciat pana la jumatatea sedintei de deschidere din 2009, iar prima referinta publicata de Banca Nationala a Romaniei (BNR) in acest an depaseste pragul de 4 lei pentru un euro, atingand un nou maxim al ultimilor patru ani, de 4,0296 lei/euro.
Beneficiarii vor putea solicita plati in avans de maxim 50% din valoarea ajutorului public acordat pentru proiect, astfel plafonul maxim fiind crescut de la 20% la 50%.
Totodata, Ungaria si Lituania trebuie sa isi reduca deficitele sub plafonul maxim stabilit la nivelul blocului comunitar pana in 2011, iar Polonia si Letonia au ca termen anul 2012.
Cerintele pentru punctajul maxim au fost, in cazul conceptului si originalitatii, de valorificare optima a cadrului existent, iar pentru diversitate - coerenta cu functiunile existente si sporirea atractivitatii zonei sub toate aspectele.
Organizatia Be Igloo vinde apartamente pe care fondul de investitii norvegian Romania Invest le-a achizitionat in ultimii 3 ani, cu un profit de maxim 10% din suma platita atunci.
Persoanele care vor sa ia credite prin programul "Prima Casa" platesc un avans de 5% pentru o locuinta de maximum 60.000 euro sau de 3.000 euro plus diferenta din pretul de achizitie, iar rata dobanzii este EURIBOR (rata solicitata intre principalele banci din zona euro la depozitele pe piata interbancara) la 3 luni plus maxim 4% pe an, la credite in euro, respectiv ROBOR (rata dobanzii la imprumuturi pe piata interbancara romaneasca) plus maxim 2,5 puncte procentuale.
Intr-un articol publicat de Radu Preoteasa pe www.agentia.org, acesta precizeaza ca analistii financiari apreciaza ca situatia economica creata prezinta risc maxim de blocaj. ... Un alt pericol maxim este caderea Bursei de Valori dupa publicarea rezultatului votului, dar si dupa reluarea negocierilor politice din ziua urmatoare.
Care este venitul necesar pentru a beneficia de creditul maxim? Cati bani pot fi obtinuti si ce preturi au locuintele?
Acesta ofera 156 CP, iar cuplul maxim de 380 Nm este dezvoltat la numai 2.000 rpm.
Acesta ofera 156 CP, iar cuplul maxim de 380 Nm este dezvoltat la numai 2.000 rpm.
"Costul unei incarcari a bateriei pentru Fluence ZE este de 1,5 - 2 euro, iar cu taxa de 79 de euro/luna poti conduce maxim 10.000 km/an, iar tarifele sunt diferite daca doresti sa conduci pana in 15.000 sau 20.000 km/an", spune oficialul francez.
Oltchim Ramnicu-Valcea a crescut in octombrie de la un minim 0,53 lei pe actiune, la un maxim 1,84 lei pe actiune, acum transferandu-se in jurul valorii de 1,3 lei pe actiune (miercuri - n.r.).
google-analytics.com