Cautare

1322 de rezultate pentru "hiruta maxim" (3.31 secunde)
BASESCU, IN OFSAID Premierul Ponta a fost de data aceasta cu folos maxim la Cotroceni. Maxim pentru Romania. In sfarsit s-a dovedit pe deplin demn de functia de prim-ministru, printr-o mutare excelenta:
Pentru a determina strict numarul de romani ramasi dupa ampla depopulare din ultimul deceniu nu era nevoie decit de citeva luni, maxim.
Acei judecatori ai CCR care i-au facut si-i fac jocurile, au intins la maxim procedurile, iar Traian Basescu a uzat de termenul maxim permis de Constitutie - 10 zile - pentru a promulga legea.
Uraste parvenirea, coruptia si indecizia.Provine dintr-o familie din clasa de mijloc, a fost bursiera si a absolvit cu calificativ maxim trei specializari la trei din top 10 universitati americane. ... maxim 50 ani.
Ministrul Apararii a spus, la randul lui, ca in doua saptamani, maxim trei, va veni, impreuna cu colegul de la Sanatate, Florian Bodog, cu un proiect de act normativ prin care sa preia Institutul.
CEC acorda credite pentru IMM-uri pe termen scurt, mediu sau lung, iar valoarea acestora poate fi de maxim 12 ori fata de capitalurile proprii ale solicitantului. ... Perioada de creditare este de maxim sapte ani.
Actiunea Aerostar Bacau a atins un nou maxim istoric saptamana trecuta, a carei valoare a ajuns pe piata la 53.000 de lei pe 14 ianuarie (fata de o nominala de 25.000 de lei), dupa o tranzactionare cu numai 500 de actiuni si in valoare de numai 26.500.000 de lei.
Pretul petrolului pe piata internationala a crescut foarte mult in ultima perioada ajungand la un maxim de 55 de dolari/baril.
Finalul lunii ar putea aduce o crestere a monedei unice, evolutie care ar urmari tiparul din martie, cand BNR a urcat cursul pentru a oferi un nivel cat mai bun la stabilirea accizelor, dupa care se va reveni la cotatiile cu care ne-am obisnuit“.Raportul leu/euro a inceput saptamana la 3,61 - 3,6110 lei, joi fiind atins un maxim de 3,6295 lei.
Ceea ce parea in urma cu citeva zile doar un simplu zvon, si anume ca mecanicii de locomotiva vor primi doar jumatate din avansul de la salariu, fapt care ar reprezenta pedeapsa aplicata de guvernanti pentru greva declansata pe data de 8 iunie, a devenit ieri realitate, inflamind la maxim spiritele protestatarilor.
Pentru astfel de camatari nu conteaza daca ai serviciu sau nu, iar perioada de creditare este de maxim 12 ani si 5 luni.
In proiectul de modificare a Codului Fiscal se mai spune ca „pretul maxim de vanzare cu amanuntul pentru tigarete nu poate fi mai mic decat o valoare de referinta care sa reprezinte 76% din pretul maxim de vanzare cu amanuntul aferent tigaretelor din categoria de pret cea mai vanduta“.
Ca si in proiectul initial, in varianta din 16 noiembrie de modificare a Codului Fiscal se mentin valorile accizelor si, mai mult, se mentine formularea privind calcularea pretului maxim de vanzare cu amanuntul, care nu „poate fi mai mic decat o valoare de referinta care sa reprezinte...
Rezervele romanesti s-ar epuiza complet in maxim doua luni de zile. in plus, alternativa de alimentare din surse noi nu exista, in conditiile in care productia interna poate asigura maxim 70% din necesarul national.
Pentru cresterea animalelor subventia era de maxim 29 milioane de lei pentru juninci si 19 milioane lei pentru vaca plus vitel, iar pentru anul 2006 aceste prime au ajuns la maxim zece milioane de lei pe cap de animal nediferentiat.
Astfel, potrivit reprezentantului PIMM, daca in primele 12 luni IMM-ul poate accesa fonduri nerambursabile de maxim 300 de milioane, in ultimul an de "incubare", el nu mai poate beneficia decat de maxim 150 de milioane de lei.
Aprobarea parlamentului privind limitarea la 1% a pragului maxim de detinere la SIF-uri prin actiuni concertate va duce la scoaterea pe piata a milioane de actiuni, in valoare de zeci de milioane de dolari.
233/2006 al MAPDR, in 2006, cei mai multi bani vor putea fi investiti in imbunatatirea prelucrarii si marketingului produselor agricole si piscicole (plafonul maxim de creditare este de 750.000 de euro).
Aceleasi surse precizeaza ca s-a stabilit un pret maxim de 5,2 euro pe metru patrat de teren, pe care il va da statul acestor proprietari pe terenurile detinute in aceasta zona.
Programul acorda finantari nerambursabile reprezentand echivalentul in RON a maxim 10.000 euro pentru intreprinderile nou-infiintate (constituind maxim 60% din valoarea proiectului de investitii) si echivalentul in lei noi a cel mult 50.000 euro in cazul IMM-urilor
google-analytics.com