Cautare

1322 de rezultate pentru "hiruta maxim" (2.96 secunde)
Devalorizarea leului l-ar lovi maxim, ca tot ce vinde el se importa. ... Sigur, mi-a placut maxim si cum si-a luat-o Ponta, pentru ca a avut naivitatea sa se duca la intalnirea cu basescu.
Boc a mai spus ca deficitul maxim de 3% din PIB trebuie introdus urgent in Constitutie, precizand ca, tot prin legea fundamentala, este necesar a fi stabilit ca banii imprumutati sa mearga la investitii.
Pentru OMV, numarul maxim de actiuni ce puteau fi subscrise a fost hotarat de actionarii Petrom la 16,3 miliarde de actiuni, ceea ce insemna o valoare totala de 856,19 milioane de euro, cu 26 de milioane de euro peste suma actuala.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Astfel, pretul minim al cafelei este de 0,9 euro, cel mediu de 1,4 euro, iar cel maxim de 2,9 euro.
Evaluatorii autorizati care stabilesc cuantumul despagubirilor acordate fostilor proprietari in schimbul imobilelor confiscate abuziv in perioada regimului comunist vor incasa un onorariu maxim de pana la 400 de euro pentru fiecare proprietate evaluata, in functie de caracteristicile imobilului.
Plafonul maxim de creditare stabilit prin Legea nr. ... Nivelul maxim de creditare este cuprins, conform acestei legi, intre 100.000 si 250.000 de euro. ... 100 din 20.02 2006) prin care creditarea pentru cofinantare se face in diferite procente, nivelul maxim fiind de 100.000 de euro.
80 (109) CP/6.000 rpm Cuplu maxim: ... 85 (116) /5.600rpm Cuplu maxim: ... 103 (140) /6.000 rpm Cuplu maxim:
Subventie pentru un venit maxim de 500 RON Pentru a inlatura dificultatile semnalate anii trecuti (cheltuieli administrative mari din partea bugetului de stat prin utilizarea sistemului de plata cu bonuri valorice), guvernul a introdus, potrivit OUG nr.
Ambele motoare cu patru cilindri, C 200 CDI2 si C 220 CDI, dispun de mai multa putere si de un cuplu maxim ridicat. ... Cuplul maxim al acestuia din urma a crescut la 400 Nm.
reducerea avansului standard de la 25% la 15% pentru creditele Alpha Housing si cresterea pâna la 65% a gradului maxim de îndatorare acceptat de banca pentru oricare din creditele oferite“, a precizat într-un comunicat de presa Bogdan Oprescu, presedintele executiv al Alpha Bank România.Avans mai mic, grad de îndatorare mai mareReprezentantii Alpha Bank spun ca avansul standard de 15% prevazut în noile norme nu este batut în cuie, existând posibilitatea ca acesta sa fie chiar zero.
reducerea avansului standard de la 25% la 15% pentru creditele Alpha Housing si cresterea pâna la 65% a gradului maxim de îndatorare acceptat de banca pentru oricare din creditele oferite“, a precizat într-un comunicat de presa Bogdan Oprescu, presedintele executiv al Alpha Bank România.Avans mai mic, grad de îndatorare mai mareReprezentantii Alpha Bank spun ca avansul standard de 15% prevazut în noile norme nu este batut în cuie, existând posibilitatea ca acesta sa fie chiar zero.
„Noile conditii generale de creditare ale BRD prevad aplicarea unui nivel maxim al gradului de îndatorare acceptat de 70% pentru toate tipurile de credite.
Potrivit unui comunicat emis de banca, nivelul maxim de îndatorare de 65% din veniturile nete ale familiei împrumutatului se va pastra si în cazul cardurilor de credit.
„Gradul de îndatorare maxim acceptat de Credit Europe Bank - caci despre ea este vorba - la un client este de pâna la 65% din veniturile clientilor si se va stabili pe baza venitului solicitantului si a scoringului calculat de banca.
„Noile norme de creditare ale OTP Bank România permit acordarea de credite ipotecare cu avans cuprins între 0-20%, iar gradul maxim de îndatorare de pâna la 70%, în functie de profilul de risc al fiecarui client“, se arata într-un comunicat emis de banca, în care se precizeaza ca va anunta în cel mai scurt timp data exacta la care va începe sa acorde astfel de credite pentru populatie. Alpha Bank, prima care a obtinut acordul BNR Prima care a adoptat noi norme de creditare pentru persoane fizice prin validarea ultimelor norme de creditare de catre BNR a fost Alpha Bank, în urma cu o jumatate de an.
Ajutorul nu poate fi fractionat pentru a se incadra in programul maxim admis si nici nu poate fi cumulat cu un alt ajutor de stat pentru aceleasi costuri eligibile, daca printr-o astfel de cumulare s-ar incalca standardele impuse de Comisia Europeana.
Pentru autoturismele cu norma de poluare Euro 2, cu o capacitate cilindrica mai mica de 1.600 cmc, taxa va ajunge la maxim 2.006 euro pentru cele cu o vechime cuprinsa intre 5 si 6 ani si la 246,4 euro la cele cu o vechime de 14-15 ani, in timp ce pentru o capacitate cuprinsa intre 1.601 si 2.000 mc taxa poate ajunge pana la 3.762 euro pentru o vechime de 5-6 ani, respectiv la 462 pentru cele de 14-15 ani.
AŽn cazul autovehiculelor Euro 2 cu o capacitate cilindrica mai mica de 1.600 cmc, taxa va ajunge la maxim 2.006 euro pentru cele cu o vechime cuprinsa intre 5 si 6 ani si la 246,40 euro la cele cu o vechime de 14-15 ani, in timp ce pentru o capacitate cuprinsa intre 1.601 si 2.000 cmc taxa poate ajunge pA¢na la 3.762 de euro pentru o vechime de 5-6 ani, respectiv la 462 pentru cele de 14-15 ani.
Cuantumul sprijinului si plafoanele maxime ale cofinantarii publice pentru un proiect sunt pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si mijlocii de 50% din valoarea eligibila a investitiei, cu un plafon maxim al sprijinului public nerambursabil de 2.000.000 €/proiect.
google-analytics.com